Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δάφνη Σκύδρας: Αποκαλυπτήρια ποντιακής λύρας ύψους 7,5 μέτρων!

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ποντιακός Σύλλογος Δάφνης, με αφορμή τα εγκαίνια του οικήματος

που θα στεγάσει τα μέλη και τους φίλους αυτού του συλλόγου.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη συγκίνηση έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ποντιακής λύρας, που θα κοσμεί πλέον την είσοδο του κτιρίου, που έχει ύψος 7,5 μέτρα!

Στα εγκαίνια παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μιχάλης Μέγας, εκπροσωπώντας την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, που λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παραβρεθεί.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μέγας, αφού μετέφερε το μήνυμα της Δημάρχου, τόνισε ότι τόσο ο Δήμος, όσο και προσωπικά η Δήμαρχος, θα στέκουν δίπλα στους συλλόγους, προκειμένου η πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής, να συμβάλλει στην τήρηση των παραδόσεων και των αξιών που πρεσβεύουν όλοι οι Σύλλογοι του Δήμου Σκύδρας.

«Είναι χρέος του Δήμου μας να συνδράμει σε αυτές τις προσπάθειες, που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις αξίες που προκύπτουν από την συνέχιση των παραδόσεων μας. Και θα το πράττει πάντα, σε όλους τους συλλόγους μας, θέλοντας με  αυτό τον τρόπο να σταθεί αρωγός, στην κοινή προσπάθεια που γίνεται, για ένα μέλλον που βασίζεται στην ιστορική παράδοση μας» είπε ο κ. Μέγας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου