Sunday, 22 September, 2024

Ημαθία, τροχαίο: Ελεύθερος ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία χθες το απόγευμα, ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στην Παλαιόχωρα Ημαθίας από το οποίο σκοτώθηκε μία 15χρονη και τραυματίστηκαν σοβαρά η μητέρα και η αδερφή της.

Ο οδηγός αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της περιοχής, ο εντοπισμός του οποίου δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Ο 28χρονος φέρεται, επίσης, να παρουσίασε έγγραφα για τη νομιμότητα της κίνησης του οχήματός του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο, επειδή είχε λήξει το αυτόφωρο για τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος. Σε έξαλλη κατάσταση οι συγγενείς των τριών γυναικών, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αφέθηκε ελεύθερος… “Δεν υπάρχει νόμος” λένε. “Με την παρέλευση του αυτοφώρου αφήνεται ελεύθερος φονιάς τριών ανθρώπων”;

Κρίσιμη η κατάσταση της μητέρας

Από το δυστύχημα νεκρή είναι η 15χρονη κόρη. Η 37χρονη μητέρα παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ η 12χρονη που μεταφέρθηκε από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης είναι καλύτερα με χτυπήματα στο πόδι και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να οριστεί πραγματογνώμονας για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή της 15χρονης.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Παλαιόχωρα Ημαθίας όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε μία νεαρή μητέρα και τα δύο της παιδιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου