Sunday, 22 September, 2024

Εύα Καϊλή: Τα χρήματα στο σπίτι και στη βαλίτσα ήταν του συντρόφου μου

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή και της οικογένειάς της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την Τρίτη 13/12

υποστηρίζοντας επί της ουσίας πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της, στις Βρυξέλλες, κατά την έφοδο των Αρχών είναι του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού τους και όχι της ίδιας της Ευρωβουλευτή.

«Τα χρήματα όπως τα βλέπουμε είναι σοκαριστικά, όμως αυτές οι φωτογραφίες δεν λένε σε ποιον ανήκουν τα χρήματα», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος αναφορικά με τη φωτογραφία-ντοκουμέντο με τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της ευρωβουλευτού.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως τα εν λόγω χρήματα είναι από κατασχέσεις σε σπίτια 9 ατόμων, εκ των οποίων κρατούνται οι τέσσερις.

«Ένα κομμάτι αυτών των χρημάτων εντοπίστηκε και στο σπίτι της κας Καϊλή», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως η ευρωβουλευτής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει δωροδοκηθεί από κανέναν. «Ο σύντροφος της κας Καϊλή είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει εξηγήσεις σε ποιον ανήκαν αυτά τα χρήματα, γιατί βρέθηκαν στο σπίτι τους και τι εξυπηρετούσαν. Η Εύα Καϊλή δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως τα λεφτά δεν «φυτεύτηκαν» και δεν υπάρχουν «λεφτόδεντρα».

«Τα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι και ο άνθρωπος που τα έβαλε ήταν ο σύζυγος ή σύντροφός της», προσέθεσε ο ίδιος. Αναφορικά με τα χρήματα στη βαλίτσα που έφερε μαζί του ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος αποκάλυψε πως και αυτά ήταν του συντρόφου της ευρωβουλευτού.

«Το Κατάρ δεν είχε καμία ανάγκη να δώσει χρήματα ως δωροδοκία στην κα Καϊλή, διότι όταν εκείνη πήγε στο Κατάρ  πήγε ως εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η κα Μέτσολα, η πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την έστειλε στο Κατάρ», ανέφερε επίσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου