Saturday, 28 September, 2024

Πάνος Ζαρογουλίδης: Υπαναχώρηση… στην αρχική απόφαση

Ο κ. Πάνος Ζαρογουλίδης, ο οποίος με νέο δελτίο τύπου, δηλώνει σχετικά με την ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, μετά και τις τοποθετήσεις

περί μη αναστολής από τον διοικητή Ε. Λόγγο και του Συλλόγου Καρκινοπαθών:

Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι επήλθε υπαναχώρηση στην αρχική απόφαση ένταξης της κας Ρωμανίδου στο διατομεακό πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και έτσι η κλινική θα συνεχίσει το έργο της.

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας παραμένει το βασικό αίτιο όλων αυτών των ατυχών περιστατικών που κρύβουν κινδύνους για την αδιάλειπτη παροχή υγειονομικής φροντίδας στους ασθενείς !

Μέχρι σήμερα 8 ιατροί της παθολογικής κλινικής έχουν υποβάλλει παραίτηση αφού με βάση το Δελτίο τύπου της Ε .Ν .Ι .Π . -ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ «Τα συνεχή εντέλλεσθε και οι αναγκαστικές μετακινήσεις για το μπάλωμα των προβλημάτων υποστελέχωσης άλλων δομών Υγείας και οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, οδήγησαν τους προηγούμενους μήνες σε παραίτηση τρία στελέχη της κλινικής με αποτέλεσμα σήμερα να απομένουν στη δύναμη της δύο μόνο ειδικοί παθολόγοι. Η επιδείνωση των συνθηκών λειτουργίας της κλινικής, οδήγησε τις τελευταίες μέρες σε παραίτηση πέντε ειδικευόμενους συναδέλφους του Παθολογικού Τμήματος, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες υποχρεώνονταν να εφημερεύσουν χωρίς επαρκή κάλυψη και καθοδήγηση».

Εδώ ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε… συνεχίζεται…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου