Tuesday, 30 April, 2024

Φωτιά επί της Οπροπούλου, κατασβέστηκε άμεσα από την Π.Υ. Γιαννιτσών

Το πρωί της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου επί της οδού Οπροπούλου 30, στο στενό απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο σημειώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, σύμφωνα με την αναφορά της φίλης αναγνώστριας, Δέσποινας Γεράντη.

Όπως η ίδια αναφέρει, ότι κάλεσε την πυροσβεστική: «που ανταποκρίθηκε στην κλήση μου πολύ σύντομα (4 λεπτά). Ήρθαν άμεσα και το πρώτο που έκανε ένας πυροσβέστης ήταν να μας ρωτήσει αν υπήρχε άτομο στο σπίτι. Μόλις ενημερώθηκε ότι υπήρχε, τρέχοντας ανέβηκε επάνω να τον βοηθήσει ενώ όλοι οι συνάδελφοι του ξεκίνησαν τη διαδικασία να σβήσουν τη φωτιά.

Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα της Πυροσβεστικής γιατί είναι σημαντικό να το ξέρουν πόσο πολύ εκτιμάται η δουλειά τους… τα ευχαριστώ είναι διπλά, διότι στο ισόγειο της πολυκατοικίας στεγάζεται το κέντρο ξένων γλωσσών projecto το οποίο ανήκει στη αδερφή μου Ξένια Γεράντη. Ευχόμαστε να συνεχίσει η άψογη δουλειά τους και λυπούμαστε πολύ για τα όσα συνέβησαν στην οικογένεια… Ο κύριος που ήταν επάνω είναι πολύ καλά… επικοινωνήσαμε μαζί του, είναι καλά καθώς και το σπίτι εσωτερικά δεν έχει ζημίες, όπως και τα υπόλοιπα διαμερίσματα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών.

Μπράβο και στη κυρία που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη του 1ου Γυμνασίου η οποία παρατήρησε τη φωτιά και μας ειδοποίησε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου