Saturday, 21 September, 2024

Στάθης Φουντουκίδης: Δυνατή ομάδα με τον Γρηγόρη Λιάτσο στο «Μέλλον Δημιουργίας»

Ο υπ. Δήμαρχος του δήμου Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης του Συνδυασμού «Μέλλον Δημιουργίας» ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με τον «άνθρωπο τον ειδικών αποστολών»!  

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Λιάτσο, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Γιαννιτσών.

Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης: «Με τον Γρηγόρη Λιάτσο μας συνδέουν πολλά. Μια δυνατή φιλία που ξεκίνησε από τους γονείς μας και συνεχίζει με εμάς. Ο Γρηγόρης είναι άνθρωπος των «ειδικών αποστολών» στην πολιτική, καθώς είναι ικανός να χτυπήσει κάθε πόρτα και να διεκδικήσει το καλύτερο για τον τόπο του. Ακούραστος εργάτης του συνολικού καλού, πάντα με χαμόγελο και team player. Ο Γρηγόρης ήταν από τους πρώτους που συμμετείχε στο εγχείρημα της αλλαγής και ανανέωσης στον Δήμο και με μεγάλη μας χαρά αποδέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Μέλλον Δημιουργίας στην ΔΕ Γιαννιτσών. Καλό αγώνα».

Ο Γρηγόρης Λιάτσος δήλωσε σχετικά:

«Ξεκινώ σήμερα ένα νέο ταξίδι με στόχο την ανάδειξη κάθε σημείου της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αποδεχόμενος την πρόταση του Στάθη Φουντουκίδη νιώθω πως έφτασε η στιγμή να ανακοινώσω και επίσημα την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Γιαννιτσών. Σε αυτή την προσπάθεια επιδιώκω να έχω δίπλα μου κάθε πολίτη του Δήμου Πέλλας χαράζοντας από κοινού πορεία νίκης.

Μαζί κοιτάζουμε την κοινωνία στα μάτια και βάζουμε τις βάσεις για έναν Δήμο Πέλλας πρωταγωνιστή στο πανελλήνιο. #ΣυνεχίΖΟΥΜΕ_Μαζί. Μέλλον Δημιουργίας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου