Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σπυρίδης Αλέξανδρος, από το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών: Αρίστευσε και πάει για ιατρική!

Με τον καλύτερο τρόπο ανταμείφθηκαν οι κόποι του Αλέξανδρου Σπυρίδη, από τα Γιαννιτσά, ο οποίος συγκέντρωσε 18750 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Αλέξανδρος που φοίτησε στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, στην Κατεύθυνση Υγείας, έγραψε 19 και πάνω σε χημεία, βιολογία και φυσική και με 17.8 στην έκθεση, δηλώνοντας ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα δικαιωμένος για τον κόπο μου.

Ο ίδιος, όπως και οι γονείς του, πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι, μας είπε πως: «Το αποτέλεσμα αυτό, ήταν απόρροια όχι τόσο συγκροτημένου διαβάσματος με συγκεκριμένο πλάνο (μιας και δεν είχα πάντοτε σταθερό πρόγραμμα) όσο ήταν αποτέλεσμα επίμονης προσπάθειας.

Λόγω της όρεξης μου για μάθηση είχα καλές επιδόσεις στα μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων.

Θεωρείς ότι ήταν δύσκολη χρονιά…;

Φυσιολογική χρόνια με την αναμενόμενη πίεση και δυσκολία. Ωστόσο με μεγάλη υποστήριξη από την οικογένεια και τους καθηγητές μου κατάφερα να ανταπεξέλθω. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές του σχολείου και ιδιαίτερα του φροντιστηρίου μου, της Υποδομής, το οποίο μου στάθηκε σε κάθε βήμα της διαδικασίας αυτής.

Υπήρξαν μαθήματα που σε δυσκόλεψαν;

Η βιολογία λόγω κάποιων ασαφειών του σχολικού εγχειριδίου, που δυσχέραιναν την κατανόηση σε βάθος.

Ο στόχος σου μία συγκεκριμένη σχολή;

Η Ιατρική Θεσσαλονίκης, ήταν ανέκαθεν στόχος μου.

Το μήνυμα σου προς τα παιδιά που πέρασαν και σε αυτά που δεν τα κατάφεραν;

Προς τους συμμαθητές μου που πέρασαν, θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να πετύχουν τους στόχους που ανοίγονται τώρα μπροστά τους.

Προς τους συμμαθητές μου που δεν κατάφεραν να περάσουν και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και ελπίζω πως θα ‘πατάξουν’ τα τυχόν συναισθήματα στεναχώριας ή απαισιοδοξίας και πως θα σφίξουν τα δόντια, συνεχίζοντας με μαχητικότητα να περπατάνε στον δρόμο προς την επίτευξη των ονείρων τους…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου