Wednesday, 25 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Όταν τα νοσοκομεία της Πέλλας, αγωνίζονται να επιβιώσουν, ο Ηλίας Πλιόγκας στη Βέροια έκανε τη διαφορά!

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας (και υπ. Νάουσας) με μεθοδικότητα έχει καταφέρει να το εξελίξει και να το ενισχύει διαρκώς σε ιατρικό προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενώ έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, οι απαραίτητες συναντήσεις για τη δημοπράτησης της Ενεργειακής Αναβάθμισης ύψους 5 εκατ. ευρώ! Όταν τα Νοσοκομεία της Πέλλας “υποφέρουν” από παθολόγους και άλλες ειδικότητες, κλείνουν οι ΜΕΘ, και δημιουργούνται ομάδες ενίσχυσης, όπως πραγματοποιούνται και διαμαρτυρίες… ο Ηλίας Πλιόγκας προσπαθεί για τη συνεχή αναβάθμιση και των δύο νοσοκομείων της Ημαθίας και δη της Βέροιας, που καλύπτει και το μεγαλύτερο ποσοστό σε εξυπηρέτηση ασθενών από την περιοχή και τους όμορους νομούς.

Ο ίδιος σημειώνει ότι είναι «Διαρκής η ενίσχυσή μας σε ιατρικό προσωπικό, με νέα ένταξη στο δυναμικό του Νοσοκομείου τον Επιμελητή Β Χειρουργικής, εξαίρετο χειρουργό τον Βαντίμ Ποζίδη.

Διαρκής όμως είναι και η ενίσχυση της Μονάδας μας σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Παραλαβή και παρουσίαση του νέου, υπερσύγχρονου τελευταίας τεχνολογίας, καρδιολογικού υπέρηχου, που είναι πλέον στην υπηρεσία των ασθενών μας στην Καρδιολογική Κλινική. Συνεχίζουμε. Δίπλα σε κάθε πολίτη».Πρόσφατα ο κ. Πλιόγκας βρέθηκε στην ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές) και το ΤΑΪΠΕΔ για τα έργα του Νοσοκομείου Βέροιας, όπου είχε συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Θανάση Γιάνναρη για την τελική φάση δημοπράτησης της Ενεργειακής Αναβάθμισης ύψους 5 εκατ. € και στο ΤΑΪΠΕΔ με την ομάδα μελετητών για το έργο των παλαιών ΤΕΠ και την ανακαίνιση του παλαιού κτιρίου, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.Παρεμβάσεις ύψους 3,5 εκατ ευρώ.

Επίσης, παρέστη στο Health World 22nd Annual Comference με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Τζόρτζ Τσούνη και τον υπ. Υγείας, για την ανάπτυξη και εξέλιξη του συστήματος Υγείας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου