Friday, 20 September, 2024

Νεκρός 33χρονος λουόμενος, κοντά στο λιμάνι της Ουρανούπολης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το απόγευμα ένας 33χρονος αλλοδαπός στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι της Ουρανούπολης στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού ενημερώθηκε για τον 33χρονο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από έναν ιδιώτη ιατρό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Νεκρός 78χρονος λουόμενος στην παραλία Κουκουναριές στην Σκιάθο
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το πρωί και ένας 78χρονος αλλοδαπός στην παραλία Κουκουναριές στην Σκιάθο.

Το Λιμεναρχείο Σκιάθου ενημερώθηκε για τον 78χρονο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από τους ναυαγοσώστες της παραλίας και από έναν γιατρό, ο οποίος κατέφτασε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Σκιάθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου “Αχιλλοπούλειο” και μετέπειτα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου