Saturday, 28 September, 2024

Χάλκινο μετάλλιο η Άννα Ντουντουνάκη στα 50 μέτρα πεταλούδα. Ο Απόστολος Σίσκος ασημένιο, με πανελλήνιο ρεκόρ κολύμβησης

Μετά τον Απόστολο Σίσκο και η Άννα Ντουντουνάκη κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για την Ελλάδα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα της κολύμβησης. Με χρόνο 26.18, η Άννα Ντουντουνάκη τερμάτισε στην τρίτη θέση των 50 μέτρων πεταλούδας και χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα, στην κολύμβηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου. Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Σάρα Σούβενικ από τη Σουηδία, με χρόνο 25.68, ενώ δεύτερη ήταν η Βελγίδα Ρος Βανότερντικ με χρόνο 26.08.

Ο Απόστολος Σίσκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

Ο Απόστολος Σίσκος έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βελιγραδίου! Με φοβερή εμφάνιση και πανελλήνιο ρεκόρ, ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο. Με χρόνο 1:55.42, ο Απόστολος Σίσκος “διέλυσε” το πανελλήνιο ρεκόρ του Απόστολου Χρήστου (1:56.34) και “άγγιξε” την πρώτη θέση, αλλά για μία… χεριά, έμεινε στη δεύτερη θέση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο Ουκρανός, Ολεσκάντρ Ζελτιάκοφ κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο με 1:55.39, αφήνοντας πίσω του τον Έλληνα πρωταθλητή, με την ιστορική του πάντως κούρσα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου