Saturday, 28 September, 2024

Κυψέλη: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από αλλοδαπό

Θύμα άγριας επίθεσης από αλλοδαπό έπεσε το πρωί της Κυριακής (23/6) ένας αστυνομικός, ο οποίος κλήθηκε μαζί με συναδέλφους του να επέμβει κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή της Κυψέλης λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής (23/6), όταν για άγνωστο λόγο ομάδα αλλοδαπών συνεπλάκησαν.

Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της Αστυνομίας για να επιβάλλουν την τάξη, ωστόσο, ένας εξ αυτών έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν εκ των αλλοδαπών. Σε βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφηκε το επεισόδιο, ο αλλοδαπός αντιστάθηκε τη στιγμή που ο αστυνομικός προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος. Τότε ο αλλοδαπός άρχισε να τον κλωτσά και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας συνελήφθη για απείθεια, αντίσταση, σωματικές βλάβες και φθορά δημοσίου υλικού. Ακόμη και μετά την σύλληψή του κατάφερε να προκαλέσει ζημιές στο περιπολικό και συνέχισε να αντιστέκεται και στο Τμήμα στο οποίο μεταφέρθηκε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου