Saturday, 28 September, 2024

Αντώνης Τσιφτσής από τη Νέα Πέλλα: “Όνειρο ο ΠΑΟΚ, τιμή για μένα ο Δικέφαλος”

Ο Αντώνης Τσιφτσής από τη Νέα Πέλλα, αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ως τώρα,

με τον νεοαφειχθέντα παίκτη να μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα του PAOK TV. Ο νεαρός τερματοφύλακας που έπαιζε στον Αστέρα μέχρι πρότινος, μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, παραχώρησε δηλώσεις κάνοντας λόγο για την εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε από παιδί.

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας στάθηκε στην μεταγραφή του στην Τούμπα, την συνεργασία που πρόκειται να έχει με το Κροάτη κίπερ, ενώ ανέλυσε και τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

“Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω τον Δικέφαλο στο στήθος. Δεν χρειάστηκε σκέψη για να έρθω εδώ, ο κάθε ποδοσφαιριστής αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα έλεγε άμεσα «ναι». Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν.
Η συνεργασία με τον Κοτάρσκι έχει μόνο καλό να μου κάνει, έχω να κερδίσω πολλά πράγματα. Στην ομάδα υπάρχει και ο Γιάννης ο Μιχαηλίδης που είμαστε φίλοι και θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Ανυπομονώ να μπω στην Τούμπα και να δω τον κόσμο, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου