Saturday, 5 October, 2024

Με ελληνικές σημαίες το Family Pride, στον Λευκό Πύργο

Σε εξέλιξη είναι το Family Pride στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μια γιορτή -σύμφωνα με τους διοργανωτές- “αφιερωμένη στην ελληνική οικογένεια που αποτελείται από τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά”. Πριν από τις 19:00, όπου και ήταν η έναρξη της δράσης, γονείς με τα παιδιά τους και άλλοι πολίτες όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι περισσότεροι από αυτούς κρατούν στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, σημαίες με την Παναγία και τον Ιησού Χριστό και άλλα πανό με συνθήματα όπως “Ορθοδοξία ή Θάνατος” και “Η Ρωμιοσύνη αντιστέκεται”. Αρκετοί είναι και εκείνοι που κρατούν στα χέρια του μπαλόνια στα χρώματα μπλε και ροζ. Κατά τις ομιλίες, επισημάνθηκε πως στόχος είναι η δράση αυτή να γίνει θεσμός και ταυτόχρονα με αυτόν τον τον τρόπο η κυβέρνηση να λάβει το μήνυμα έτσι ώστε να στηρίξει εμπράκτως την ελληνική οικογένεια “που αποτελείται από μητέρα, πατέρα και παιδιά”.

Σημειώνεται πως το Family Pride γίνεται μετά από πρωτοβουλία μελών της διαδικτυακής ομάδας “Ελληνίδες Μάνες”, ακριβώς μια εβδομάδα μετά το Thessaloniki EuroPride.

thestival.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου