Sunday, 6 October, 2024

Γνωστός τραγουδιστής kάηκε στο ΙΧ του σε τροχαίο. Δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα

Τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κρήτη, με θύμα έναν 23χρονο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και φίλοι του 22χρονου Σήφη Γιανναράκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες στον Βάμο Αποκορώνου στα Χανιά. Ο Σήφης Γιανναράκης, που ήταν το μόνο άτομο μέσα στο όχημα, δεν κατάφερε να βγει και βρήκε τραγικό θάνατο, αφήνοντας πίσω του έναν τεράστιο πόνο για την οικογένεια και τους φίλους του. Ο νεαρός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής, βύθισε στο πένθος την περιοχή των Χανίων, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 22χρονο
Πολύ αγαπητός σε όλους, ο άτυχος νέος ήταν τραγουδιστής, οργανοπαίκτης (έπαιζε μαντολίνο) ενώ ήταν και ποδοσφαιριστής, καθώς αγωνιζόταν στον “Τιτάν”, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Η ομάδα του με ανακοίνωση της τον αποχαιρέτησε…: «Τα λόγια καμιά φορά, είναι τόσο δύσκολα να βγουν, πόσο μάλλον σε ένα τόσο κακό μαντάτο. Ο Σήφης μας, ένα παιδί γεμάτο ζωή, δεν είναι πια κοντά μας. Σήμερα τα ξημερώματα μετά από τροχαίο, έχασε την ζωή του και σκόρπισε την θλίψη σε όλους τους οικείους του και μη.

Ο ΑΠΚΣ ΤΙΤΑΝ ΚΑΛΥΒΩΝ, με απέραντη θλίψη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σήφη θα μας λείψεις, καλό ταξίδι να έχεις και καλή αντάμωση στην άλλη μεριά».

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο ο αγαπητός Σήφης, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τα λόγια συγγενών και φίλων για την άδικη και ξαφνική απώλεια του 22χρονου προκαλούν ρίγη συγκίνησης. Χαρακτηριστικά, μερικές αναρτήσεις παρακάτω, τόσο από φίλους όσο και από συλλόγους… «Καλό ταξίδι ψυχή μου. Δεν έχω λόγια παρηγοριάς να πω στους γονείς σου παλικάρι μου». Σε άλλο μήνυμα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες και εσύ».

Πως έγινε το τροχαίο
Το περιστατικό σημειώθηκε στον Βάμο Αποκόρωνα στα Χανιά, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος 22χρονος προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο, εν συνεχεία σε τοιχίο και βρέθηκε στη μέση ενός οικοπέδου, με τα κομμάτια του να σκορπούν σε ακτίνα δεκάδων μέτρων.
Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μετέβη στο σημείο με 2 οχήματα και 5 υπάλληλους, καθώς και το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά. Ο νεαρός ήταν μόνος στο όχημα του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου