Thursday, 19 September, 2024

Η Βούλτεψη βρήkε τη λύση στην ακρίβεια! «Να πάνε διακοπές στο χωριό, όχι στα νησιά»

Προκλητική και ψύχραιμη για την ακρίβεια στην Ελλάδα και έξαλλη

με την ακρίβεια στη… Γερμανία, εμφανίστηκε η υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Προκλητική εμφανίστηκε η Σοφία Βούλτεψη σε τηλεοπτική συζήτηση όπου συμμετείχε με αιχμή την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα σε όλους τους τομείς.

Κατά τη συζήτηση έγινε ειδική αναφορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς που δεν επιτρέπουν σε 1 στους 3 πολίτες της χώρας να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές. Η Σοφία Βούλτεψη όμως είχε τη λύση. Με απόλυτη ψυχραιμία απάντησε κατά τη συμμετοχή της σε πάνελ στο Open ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους».

Στη συνέχεια η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έδωσε η ίδια τη λύση στους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε διακοπές λέγοντας:

«Μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά». Λίγο νωρίτερα και στην προσπάθειά της να πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα με την ακρίβεια στην Ελλάδα εμφανίστηκε έξαλλη με την ακρίβεια στο… Βερολίνο.

«Να σας πω τώρα ήμουνα στο Βερολίνο και ένα σνίτσελ τόσο, τόσο παιδιά (σ.σ δείχνει με τα χέρια της το μέγεθος του σνίτσελ) έκανε 32 ευρώ και όχι σε ακριβό εστιατόριο». Στη συνέχεια και στην εμμονή της να πει ότι η Ελλάδα δεν είναι ακριβή χώρα, ανέφερε ότι τα εισιτήρια στα ΜΜΜ στην Ισπανία είναι τέσσερις φορές πιο ακριβά από το μέσο όρο της Ευρωζώνης… *Η ίδια και όλοι τους, με το χρήμα του ελληνικού λαού, ας πηγαίνουν όπου θέλουν… 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου