Friday, 20 September, 2024

Από τη Βέροια ο άτυχος 19χρονος, που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Από τη Βέροια ήταν το παλικάρι που υπέστη το σοβαρό δυστύχημα που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, και κατέληξε…

προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλέστηκε ο κοινοτάρχης της περιοχής, και επιβεβαιώθηκαν από τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, ο 19χρονος βρισκόταν σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, γνωστό ως «Περιστρεφόμενες Καρέκλες» (Crazy Dance), όταν το κάθισμα στο οποίο καθόταν ξαφνικά υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί και να πέσει βίαια με το κεφάλι στο έδαφος.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα και έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τον τραυματισμένο 19χρονο. Ο νεαρός διακομίστηκε στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο αδερφός του θύματος περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τα δραματικά δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν του δυστυχήματος: «Καθίσαμε στις θέσεις και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο υπεύθυνος μας ενημέρωσε ότι θα το λειτουργήσει σε υψηλή ταχύτητα, αρχικά αργά και μετά πιο γρήγορα. Καθώς το παιχνίδι άρχισε να επιταχύνει, ένιωσα ότι το κάθισμα άρχισε να χαλαρώνει. Το ανέφερα στον αδερφό μου, αλλά πριν προλάβω να αντιδράσω, ολόκληρη η πλάτη του καθίσματος αποσπάστηκε. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, βρέθηκα να κρατιέμαι με δυσκολία από το προστατευτικό σίδερο, ενώ είδα τον αδερφό μου να πετάγεται από το κάθισμα και να χτυπάει σοβαρά στο κεφάλι. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μας, καθώς και μπροστά στη μητέρα μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο χειριστής του μηχανήματος εξαφανίστηκε αμέσως μετά το δυστύχημα, ενώ άλλοι εργαζόμενοι έσπευσαν να σταματήσουν το παιχνίδι. Ο νεαρός αδερφός του θύματος περιέγραψε πως κατέβηκε αμέσως από το παιχνίδι και είδε τον αδερφό του να κείτεται στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας που μόλις είχε συντελεστεί.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του 19χρονου.

Παραδόθηκε αυτοβούλως ο χειριστής του φονικού παιχνιδιού

Παραδόθηκε αυτοβούλως ο χειριστής του φονικού παιχνιδιού που σκοτώθηκε ο 19χρονος, στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική.
Ο χειριστής του παιχνιδιού με τις περιστρεφόμενες καρέκλες (crazy dance) είναι 21 ετών και πριν από λίγο εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς, όπου και παραδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr. Ο 21χρονος συνελήφθη και μεταφέρεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου