Thursday, 19 September, 2024

Mini Οδηγός για Bet Builder και Cash Out

Mini Οδηγός για Bet Builder και Cash Out

Το διαδικτυακό στοιχημα βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους παίκτες τις τελευταίες δεκαετίες. Η εισαγωγή καινοτόμων εφαρμογών κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι σας. Το Cash Out, το Bet Builder και πολλές ακόμα υπηρεσίες που προσφέρουν οι online bookmakers αποτελούν χρήσιμα εργαλεία στα χέρια των παικτών.

Τι είναι το Bet Builder

Το Bet Builder είναι μία εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε στοιχηματικές αγορές από μία συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε σπουδαίες αποδόσεις χωρίς να χρειαστεί να μελετήσετε διαφορετικά μεταξύ τους αθλητικά γεγονότα. Ο αριθμός των γεγονότων που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα κουπόνι bet builder μπορεί να διαφέρει από εταιρία σε εταιρία ή ακόμα και από άθλημα σε άθλημα.

Πώς θα παίξετε το Bet Builder

Η δημιουργία ενός κουπονιού bet builder είναι εύκολη. Μελετήσατε διεξοδικά μία αναμέτρηση και είναι η ώρα να τοποθετήσετε το στοίχημά σας. Μπαίνετε στη σελίδα του αγώνα και εντοπίζετε το κουμπί «Bet Builder» το οποίο πρέπει να ενεργοποιήσετε. Αυτόματα θα εμφανιστούν στην οθόνη οι αγορές που είναι διαθέσιμες για bet builder και τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε στο κουπόνι σας.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της επιλογής των στοιχημάτων θα εμφανιστεί η συνολική απόδοση του κουπονιού σας. Πρόκειται για μία ασφαλώς μεγάλη απόδοση και το σημαντικότερο ότι προκύπτει από μία και μόνο αναμέτρηση. Για τους πιο μυημένους στο συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος, αρκετές εταιρίες προσφέρουν την επιλογή Combo Bet Builder. Με αυτή την επιλογή μπορείτε να συνδυάσετε στοιχήματα bet builder μέχρι και σε 20 διαφορετικές αναμετρήσεις. Υπάρχουν ωστόσο περιορισμοί που διαφοροποιούνται από εταιρία σε εταιρία και θα πρέπει να αναζητήσετε πριν το παιχνίδι σας.

Πλεονεκτήματα στο Bet Builder

  • Την επιλογή πολλών διαφορετικών στοιχηματικών αγορών από τον ίδιο αγώνα εκτοξεύοντας την συνολική απόδοση στο παρολί
  • Σε συνδυασμό με την εφαρμογή cash out μπορείτε να κλειδώσετε σημαντικά κέρδη πριν ακόμα ολοκληρωθούν όλα τα γεγονότα που προσθέσατε στο παρολί σας.

Μειονεκτήματα στο Bet Builder

  • Υψηλή γκανιότα λόγω πολλών σημείων στο παρολί

To Cash out στο διαδικτυακό στοίχημα

Το cash out είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο διαδικτυακό στοίχημα. Σας δίνει την επιλογή να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση σημαντικά κέρδη χωρίς το άγχος των τελευταίων λεπτών. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή μεγιστοποιώντας το ποσό που θα κερδίσετε.

Οι τιμές του cash out μεταβάλλονται με την χρονική εξέλιξη του αγώνα και με βάση πάντα την διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Κατά συνέπεια αν η εξέλιξη του αγώνα επιβεβαιώνει τις αρχικές σας προβλέψεις το ποσό που θα σας προσφέρει ο bookmaker θα είναι αρκετά μεγάλο. Αντίθετα ένα ποσό cash out μπορεί να σας προσφέρει η στοιχηματική εταιρία και σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώνουν στο παρολί σας.

Τα είδη του Cash Out

Οι επιλογές που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στο Cash out είναι αρκετές και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε κατά περίσταση. Τα είδη πρόωρης εξαργύρωσης είναι τρία και μπορείτε να επιλέξετε αυτή που εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας σε κάθε περίπτωση.

Πλήρες Cash out

Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη επιλογή όσον αφορά την πρόωρη εξαργύρωση. Με το πλήρες cash out κλείνετε οριστικά το κουπόνι σας εξαργυρώνοντας άμεσα το ποσό που σας προσφέρει ο bookmaker τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν έχει πάντα θετικό πρόσημο καθώς αυτό όπως προαναφέραμε εξαρτάται από την εξέλιξη της αναμέτρησης σε εκείνο το σημείο.

Μερικό Cash out

Η αναμέτρηση στην οποία έχετε ποντάρει τα χρήματά σας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Δεν είστε σίγουροι αν το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και νιώθετε την αγωνία να σας κυριεύει. Τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το μερικό cash out. Ορίστε το μέρος του στοιχήματος που θέλετε να εξαργυρώσετε και αφήστε το υπόλοιπο να τρέξει μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Έτσι θα έχετε κερδίσει ένα ποσό από το παιχνίδι σας και θα διεκδικήσετε με λιγότερο άγχος ακόμα περισσότερα χρήματα.

Αυτόματο Cash Out

Αν είστε από αυτούς που δεν έχετε ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσετε live τα στοιχήματά σας, το αυτόματο cash out μπορεί να αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο. Ορίστε το ποσό που σας ικανοποιεί να κερδίσετε από το συγκεκριμένο στοίχημα και αφήστε το παιχνίδι να τρέξει. Αν κάποια στιγμή ο Bookmaker σας προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό στο cash out, η εφαρμογή θα κλειδώσει αυτόματα αποσύροντας το ποσό στον λογαριασμό σας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου