Thursday, 19 September, 2024

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, για την 88η ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής

Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη, στις 18:00, θα επισκεφθεί τον χώρο της 88ης ΔΕΘ και θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPΟ και στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη, στις 21:30, θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή», στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, στην Πολίχνη.

Ν. Ανδρουλάκης & λοιποί αρχηγοί 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στη ΔΕΘ το διήμερο 11 και 12 Σεπτεμβρίου. Την Τετάρτη 11 του μηνός, στις 19:30 θα μιλήσει στο “Ι. Βελλίδης” και την επομένη, στις 12:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”.
Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, νωρίς το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ διοργανώνει εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση του κόμματος στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Μια μέρα μετά, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιεί εκδήλωση ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος. Τίτλος της είναι “Δίκαιη Κοινωνία-Πατριωτική Οικονομία-Ισχυρή Ελλάδα”. Πιθανότατα και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ΔΕΘ, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά τους επικεφαλής των μικρότερων κομμάτων, η επίσκεψή τους στη ΔΕΘ, κατά χρονολογική σειρά έχει ως εξής:
-Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη ΔΕΘ ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου επίσης στο περίπτερο “Νικόλαος Γερμανός, αίθουσα C”.
-Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στον ίδιο χώρο θα βρεθεί η πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής” και ευρωβουλευτίνα, Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία θα μιλήσει ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ η πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ούτε φέτος πρόκειται να δώσει το “παρών” στην Έκθεση ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκος Βελόπουλος. Άγνωστο προς το παρόν, παραμένει εάν και φέτος θα απέχει από τη ΔΕΘ ο Δημήτρης Νατσιός, επικεφαλής της “Νίκης”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου