Thursday, 19 September, 2024

Pieces για ένα κλασικό και κομψό χειμερινό style!

Εάν σου αρέσει να ντύνεσαι κομψά και να έχεις ένα διαχρονικό στυλ,

πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μερικά απαραίτητα pieces, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα outfit σου. Εάν δεν γνωρίζεις ποια είναι αυτά, τότε η παρακάτω λίστα είναι αυτή που πρέπει να διαβάσεις ώστε να επιβεβαιώσεις ότι τα έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Αυτά τα ρούχα είναι πολύ elegant και θα αποτελέσουν το πιο χρήσιμο στοιχείο στην δημιουργία των χειμερινών outfits.

  • Μαύρο και beige παλτό

Εάν πρέπει να προσθέσεις την ντουλάπα σου ένα και μοναδικό πανωφόρι τότε αυτό που πρέπει αναμφισβήτητα να αγοράσεις είναι ένα μαύρο ή μπεζ παλτό. Είναι το πιο διαχρονικό και chic πανωφόρι που θα μπορούσες να έχεις ενώ παράλληλα μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

  • Κλασικά jean παντελόνια

Ένα απόλυτο χειμερινό αλλά και φθινοπωρινό κομμάτι που πρέπει να έχεις είναι ένα κλασσικό μπλε jean. Ένα τζιν παντελόνι είναι απολύτως απαραίτητο για καθημερινές εξόδους καθώς είναι πολύ κλασσικό και μπορεί να συνδυαστεί με φούτερ, πουκάμισο, πουλόβερ και πολλές ακόμη μπλούζες.

  • Πουκάμισα

Ένα ρούχο το οποίο σίγουρα θα σου χρειαστεί για να κάνεις layering, είναι το πουκάμισο. Ένα κλασικό λευκό, γαλάζιο, ανοιχτό ροζ ή και ριγέ πουκάμισο είναι το κατάλληλο κομμάτι για να εμπλουτίσεις ένα σύνολο και να προσθέσεις από πάνω ένα ζεστό πουλόβερ.

  • Κορμάκια και μονόχρωμες μπλούζες

Είναι απολύτως προφανές ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται μερικά basic κορμάκια, μακρυμάνικα turtle netck και μονόχρωμες μπλούζες. Είναι από τα λίγα ρούχα που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα,  με τα πάντα και να τα φορέσεις σε οποιαδήποτε περίσταση.

  • Ζώνη καφέ και μαύρη

Ένα πολύ κομψό στοιχείο που μπορείς να προσθέσεις σχεδόν σε κάθε σου outfit είναι η ζώνη. Είναι μια λεπτομέρεια που αναβαθμίζει το look και βοηθά να το κάνεις μοναδικό.

  • Χαμηλά μποτάκια

Τα παπούτσια που σίγουρα χρειάζεσαι για καθημερινές εξόδους το χειμώνα δεν είναι άλλα από τα χαμηλά μποτάκια https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/mpotakia/. Ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια είναι άνετο, συνδυάζεται εύκολα και φυσικά είναι απολύτως διαχρονικό.

  • Μπότες ψηλές

Για τις βραδινές εξόδους, το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια είναι οι μπότες ψηλές. Είναι πάρα πολύ ζεστές, κομψές, επιβλητικές και κάθε φορά που θα τις φοράς, σίγουρα θα κλέβεις τα βλέμματα.

  • Δερμάτινα Γάντια

Ένα χειμερινό αξεσουάρ που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου είναι τα δερμάτινα γάντια. Είναι πάρα πολύ κομψά και απολύτως χρήσιμα καθώς δίνουν το outfit ένα πολύ λεπτεπίλεπτο και ιδιαίτερο στοιχείο ενώ ταυτόχρονα σε βοηθάνε να παραμένεις απόλυτο ζέστη στις εξόδους σου.

  • Κασκόλ

Ένα επίσης αξεσουάρ το οποίο δεν πρέπει να παραλείψεις είναι τα κασκόλ. Είναι πολύ ζεστά αναβαθμίζουν την κάθε σου εμφάνιση και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κάθε σου ρούχο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.