Thursday, 19 September, 2024

Συγχαρητήρια Δημάρχου Έδεσσας, στον Απ. Τζιτζικώστα

Συγχαρητήρια Δημάρχου Έδεσσας, στον Απ. Τζιτζικώστα για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου

των Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού.

“Η επιλογή ενός διακεκριμένου αυτοδιοικητικού στελέχους από τη Βόρεια Ελλάδα για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά, πέρα από όλα τα άλλα, ένα καθοριστικό βήμα για την ενίσχυση της επιρροής της περιοχής μας στις υψηλές βαθμίδες λήψης αποφάσεων.

Η ανάληψη του χαρτοφυλακίου των Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή όχι μόνο αναδεικνύει τον ενισχυμένο γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας αλλά και συνιστά αναγνώριση των ικανοτήτων και της μακρόχρονης εμπειρίας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σε μια εποχή που η Ευρώπη και ο κόσμος αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς προκλήσεις, η θέση αυτή προσφέρει στον κάτοχό της σημαντική επιρροή και ευθύνη στη διαμόρφωση πολιτικών για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία σε καίριους τομείς. Είμαι βέβαιος ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, γνωστός για την αφοσίωσή του στο καθήκον, καθώς και για την εμπειρία του τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή διοίκηση, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην προώθηση των εθνικών μας στόχων και προτεραιοτήτων στο ευρωπαϊκό προσκήνιο

Φίλε Απόστολε, θερμά συγχαρητήρια! Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.