Monday, 23 September, 2024

Πώς θα αποκτήσετε το πιο cozy και ζεστό σαλόνι αυτό τον χειμώνα

Πώς θα αποκτήσετε το πιο cozy και ζεστό σαλόνι αυτό τον χειμώνα

Πλησιάζει ο χειμώνας και σίγουρα και εσείς απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο στο σαλόνι σας χαλαρώνοντας μέσα στη ζεστασιά και ξαπλώνοντας στο καναπέ σας ύστερα από μια μέρα έξω στο κρύο. Εάν λοιπόν ψάχνετε μερικούς οικονομικούς και εύκολους τρόπους να κάνετε το σαλόνι σας ακόμα πιο comfy και χουχουλιάρικο βρίσκετε στο κατάλληλο μέρος. Η παρακάτω λίστα θα σας δώσει μερικές πρωτότυπες προτάσεις ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό σαλόνι.

  • Προσθέστε ζεστά χαλάκια

Δεν γίνεται τις κρύες μέρες του χρόνου να λείπει από του σαλονιού σας ένα τουλάχιστον ζεστό χαλάκι κάτω από το καναπέ και το τραπεζάκι του καφέ. Ένα χαλάκι ζεσταίνει όλο το χώρο και διατηρεί τη θερμότητα στο χώρο ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα διακοσμητικά. Πρόκειται λοιπόν για μια must αγορά!

  • Τοποθετήστε μαξιλαράκια στον καναπέ

Για να κάνετε πιο άνετο το καναπέ σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε επάνω μερικά μικρά μαξιλάρια. Θα τον κάνουν πιο βολικό και σίγουρα ένα πολύ ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε και ξεκουραστείτε χωρίς να νιώθετε ότι θα πιαστείτε.

  • Βάλτε ριχτάρια και κουβερτούλες στην πολυθρόνα

Για να κάνετε ακόμα πιο cozy το μέρος σας μπορείτε επίσης να προσθέσετε επάνω στη πολυθρόνα και το καναπέ σας ένα ριχτάρι ή μια διακοσμητική κουβέρτα. Σε καταστήματα με είδη εσωτερικής διακόσμησης μπορείτε να βρείτε αμέτρητα design και να διακοσμήσετε το σαλόνι σας.

  • Προσθέστε ένα πουφ δίπλα στο τζάκι σας

Εάν στο σαλόνι έχετε τζάκι τότε ένα μικρό πουφ τοποθετημένο ακριβώς δίπλα του είναι ότι πρέπει για να αναβαθμίσετε το χώρο. Θα τον κάνει πιο homey και θα δώσει μια πολύ ιδιαίτερη νότα στην αισθητική του χώρου.

  • Διακοσμήσετε με κεράκια το τραπέζι

Μια επίσης πολύ προσιτή αγορά που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την αισθητική του σαλονιού σας για αυτό τον χειμώνα είναι να αγοράσετε μερικά κεράκια αλλά και κάποιο μοντέρνο κηροπήγιο τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε είτε πάνω στο τραπέζι του καφέ, αλλά και επάνω σε κάποιο επιτοίχιο ράφι ή κάποιο έπιπλο.

  • Μη ξεχάσετε να αγοράσετε και ένα νέο σετ ζεστές πιτζάμες

Για να νιώσετε φυσικά απολύτως άνετα και cozy στο χώρο σας το χειμώνα δεν πρέπει να παραλείψετε να αγοράσετε ένα ζεστό σετ πιτζάμες. Σε καταστήματα με αντρικές και γυναικείες πυτζάμες μπορείτε να βρείτε αμέτρητα design και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε μέλος της οικογένειας. Μπορείτε φυσικά για να είστε ακόμα πιο άνετα να ρίξετε και μια μάτια σε ρόμπες γυναικείες οι οποίες βολεύουν παρά πολύ για την ώρα που κάνετε δουλειές μέσα στο σπίτι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.