Tuesday, 24 September, 2024

«Σήκωσαν» μηχανήματα από ελαιοτριβείο! 30.000 εupώ η λεία τους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» όλα έγιναν το απόγευμα

της περασμένης Πέμπτης όταν οι… γνωστοί-άγνωστοι, παραβίασαν την πόρτα της επιχείρησης. Την έδεσαν με λάστιχα και με τη βοήθεια ενός αυτοκίνητου την τράβηξαν για να ανοίξει.
Ένα παλαιό ελαιοτριβείο στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος των Δουνεΐκων μπήκε στο… στόχαστρο αγνώστων δραστών που… εισέβαλαν μέσα και αφαίρεσαν αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 30 χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν οι… γνωστοί-άγνωστοι, παραβίασαν την πόρτα της επιχείρησης. Την έδεσαν με λάστιχα και με τη βοήθεια ενός αυτοκίνητου την τράβηξαν για να ανοίξει. Οι… «ποντικοί», «σήκωσαν» από τους χώρους του παλαιού ελαιοτριβείου μηχανήματα και πολύτιμα αντικείμενα πολλών χιλιάδων ευρώ, όπου πιθανά και τα πώλησαν για… παλιοσίδερα.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες στις περισσότερες των περιπτώσεων αφαιρούν αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας όπου στη συνέχεια τα πωλούν σε… εξευτελιστικές τιμές. Πάντα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση γίνεται στόχος. Και στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει ξανά να την παραβιάσουν δίχως όμως αποτέλεσμα. Την υπόθεση χειρίζονται τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Ήλιδας.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.