Friday, 27 September, 2024

Οι πιο trendy προτάσεις για δώρα γενεθλίων για αυτή τη σεζόν!

Οι πιο trendy προτάσεις για δώρα γενεθλίων για αυτή τη σεζόν!

Αν πλησιάζουν τα γενέθλια των φίλων σου αυτό για το οποίο σίγουρα θα αναρωτιέσαι είναι για το ιδανικό δώρο που θέλεις να κάνεις για την περίσταση αυτή. Σίγουρα δεν θες να κάνεις ένα απλό δωράκι αλλά να εντυπωσιάσεις με την επιλογή σου και ταυτόχρονα να δείξεις την απόλυτη αίσθηση του style που έχεις. Για αυτό το λόγο λοιπόν έχουμε δημιουργήσει την παρακάτω λίστα η οποία περιέχει μερικά από τα πιο trendy και μοδάτα δωράκια που μπορείς να κάνεις αυτή τη χρονιά στις φίλες σου.

  • Mules-kitten heels- μπαλαρίνες

Ένα πολύ όμορφο και έξυπνο δωράκι που μπορείς να κάνεις στη fashionista φίλη σου είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Εάν αναρωτιέσαι πιο πρόκειται να είναι το πιο πολυφορεμένο και μοντέρνο ζευγάρι αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλο από τα kitten heels. Η αγορά έχει γεμίσει με το συγκεκριμένο design και θα το συναντήσεις σε αμέτρητα καταστήματα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και ιδιαίτερων παραλλαγών. 

Εαν θες να της κάνεις δώρο ένα πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις τις μπαλαρίνες οι οποίες θα αποτελέσουν το δεύτερο πιο trendy παπούτσι του φθινοπώρου και της άνοιξης κλέβοντας πραγματικά το spotlight σε κάθε έξοδο.

  • Leopard print ή silver ρούχα

Ένα ακόμη fashion κομμάτι που αξίζει πραγματικά να κάνεις δώρο γενεθλίων σε κάποια εορτάζουσα φίλη σου είναι ένα ρούχο με leopard print. Το λεοπάρ αποτελεί μια από τις πιο κυρίαρχες τάσεις του 2024-25 και βλέπουμε πραγματικά τη κάθε κοπέλα να φορά. Είναι ένα σχέδιο το οποίο δίνει σε κάθε κοπέλα τη δυνατότητα να πειραματιστεί με το στιλ της κάνοντας το styling με διάφορα άλλα ιδιαίτερα κομμάτια. 

Τα silver ρούχα όπως Jean παντελόνια, τοπ, φορέματα αλλά και παπούτσια αποτελούν επίσης μια τάση η οποία βροσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο χρόνο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τραβά το ενδιαφέρον των fashion girls. Αν λοιπόν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση, οι μεταλιζέ υφές είναι η go to απάντηση που θα σας προτείναμε.

  • Κοσμήματα

Αυτή η αγορά θα κριθεί με το αν η εορτάζουσα φίλη σας φοράει ασημένια ή χρυσά κοσμήματα ώστε να επιλέξετε και να ματσάρετε μερικά ιδιαίτερα pieces και να της τα κάνετε δώρο. Εαν αναζητάτε ένα κλασικό αλλά κομψό κομμάτι, τότε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι είναι ένα ιδανικό δωράκι. Αν από την άλλη θέλετε να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερο για τις night out εμφανίσεις, ένα silver κολιέ με κάποιο ιδιαίτερο charm ή μερικά chunky δαχτυλίδια αποτελούν επίσης μια πολύ καλή επιλογή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.