Monday, 30 September, 2024

Day to Night: 4 κομμάτια που διεκδικούν τώρα την προσοχή σας

Day to Night: 4 κομμάτια που διεκδικούν τώρα την προσοχή σας

Οι τρόποι, για να πετύχετε τα day to night looks, είναι δύο. Είτε να βγείτε από το σπίτι έτοιμες με κάποιο σύνολο που θα είναι τόσο casual όσο και elevated χρειάζεται είτε μέσα στην ημέρα να κάνετε μερικές μικρές προσαρμογές στο ίδιο σας το outfit. Όλο αυτό φαντάζει δύσκολο, γιατί απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και ακονισμένο αισθητικό κριτήριο, ωστόσο βρήκαμε τα τέσσερα κομμάτια-κλειδί που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πιο εύκολα το συγκεκριμένο στιλ.

Το σχεδιαστικό πουκάμισο

Από τα γυναικεία ρούχα, το πιο δημοφιλές office top είναι το πουκάμισο, και δη το λευκό με τις λεπτές μαύρες ρίγες. Για φέτος, λοιπόν, προτείνουμε να διαλέξετε εκείνο με το twist στο design. Μπορεί να είναι μια ασυμμετρία, έντονα μανίκια ή οτιδήποτε άλλο. Το δικό μας αγαπημένο είναι ένα υπέρκομψο με ωραίο φιόγκο στο πλάι, και αποσπώμενη μαύρη μπουτονιέρα στο πέτο. Τέτοια items μένουν στη μνήμη και θα κάνουν level up ακόμα και το πιο απλό σας bottom.

Το χρωματιστό παντελόνι.

Είναι το κομμάτι που θα σας εμπνεύσει να αναδείξετε την πιο δημιουργική, την πιο playful πλευρά σας. Εκείνο που θα σας βάλει στο επίκεντρο της προσοχής με το που θα φτάσετε στο γραφείο, γιατί το χρώμα του είναι statement. Ο λόγος για το εντυπωσιακό, ίσιο, formal παντελόνι της σεζόν -το δαμασκηνί. Φθινόπωρο και χειμώνα θα το φοράτε με τα basic τοπ σας, ενώ την άνοιξη προτείνουμε να δοκιμάσετε μια πορτοκαλί μπλούζα για τολμηρό color-blocking εφέ.

To glam φούτερ

Στρας, κρύσταλλα και πέρλες είναι τα διακοσμητικά στοιχεία που έρχονται φέτος να κυριαρχήσουν στη μόδα. Είναι η glam τάση που μεταμόρφωσε-χωρίς υπερβολές- και το πιο αδιάφορο κομμάτι σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Σκεφτείτε ένα cozy μαύρο φούτερ με σειρές από στρας στη λαιμόκοψη να του δίνουν ωραία λάμψη, μια φούστα δερματίνης, αρβυλάκια και θα έχετε αμέσως ένα cool σύνολο με shiny λεπτομέρειες που θα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το all-day μπουφάν

Εκείνο με τον preppy γιακά και το ελαστικό, απαλό ύφασμα που θα βρείτε τώρα στα μπουφάν γυναικεία. Το κομμάτι που φοριέται με τζιν, pencil φούστες και office παντελόνια. Αυτό που θα ολοκληρώνει τα πιο κομψά athleisure looks. Το είδαμε σε γκρι και σε καφέ και μας άρεσε εξίσου. Ιδιαίτερα, όταν συνδυάζεται με το matching παντελόνι του. Γιατί η μονοχρωμία είναι κολακευτική, καθώς το βλέμμα δε σταματά κατά την παρατήρηση και η φιγούρα φαίνεται πάντα πιο σμιλεμένη, πιο ψιλόλιγνη.

Αυτά είναι τα τέσσερα κομμάτια που διεκδικούν την προσοχή σας! Θα τα ταιριάξετε με basics που υπάρχουν στην ντουλάπα σας και θα «χτίσετε» μαζί τους ζηλευτά day to night looks, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να γυρίσετε σπίτι, μετά το γραφείο, για να αλλάξετε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.