Monday, 30 September, 2024

Τι δώρο να κάνετε στην φίλη που μόλις μετακόμισε;

Τι δώρο να κάνετε στην φίλη που μόλις μετακόμισε;

Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι μια διαδικασία που προσφέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Υπάρχουν έντονα τα συναισθήματα της χαράς και της ανυπομονησίας γιατί μια νέα αρχή θα ξεκινήσει σε ένα εντελώς καινούριο περιβάλλον αλλά υπάρχει επίσης και το συναίσθημα της στεναχώριας διότι η αποχώρηση από ένα σπίτι που έχουν δημιουργηθεί αναμνήσεις είναι δύσκολη. Αν η φίλη σας είναι αυτή που κάνει το επόμενο βήμα και μετακομίζει στο νέο της σπίτι, εσείς με την σειρά σας οφείλετε να την επισκεφτείτε και να μοιραστείτε την χαρά σας γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Θα δημιουργήσετε μαζί τις πρώτες αναμνήσεις μέσα στο σπίτι και ιδανικά πριν την επισκεφτείτε, αγοράστε ένα δώρο που θα λατρέψει η φίλη σας και θα το διακοσμήσει!

Ακολουθούν μερικές ιδέες για δώρα που μπορείτε να κάνετε στην πρώτη επίσκεψη στο σπίτι της φίλης σας:

  • Διακοσμητικά σπιτιού

Τα διακοσμητικά σπιτιού είναι από τα πιο βασικά δώρα για μια επίσκεψη σε ένα σπίτι διότι είναι πολύ χρήσιμα. Μπορείτε να πάρετε διακοσμητικά όπως κηροπήγιο για να τοποθετεί η φίλη σας τα κεριά πάνω στο τραπέζι, ένα βάζο για να τοποθετεί τα αγαπημένα της λουλούδια ή ένα ρολόι τοίχου που εξυπηρετεί κι άλλες ανάγκες πέρα της διακόσμησης. Επίσης, μπορείτε να πάρετε μερικές κορνίζες για να βάλει τις φωτογραφίες και να τις διακοσμήσει πάνω στο μπουφέ ή στο τραπεζάκι της τηλεόρασης και διακοσμητικά τοίχου όπως κορνίζες και πίνακες για να μην υπάρχει μονοτονία στους τοίχους.

  • Ριχτάρια-μαξιλάρια καναπέ

Ένα πολύ χρήσιμο δώρο είναι τα ριχτάρια καναπέ και τα μαξιλάρια καναπέ, καθώς φθείρονται με τον χρόνο λόγω καθημερινής χρήσης. Τα ριχτάρια χρησιμοποιούνται για να προστατευθεί ο καναπές από λεκέδες και σκόνη αλλά και για προσθέσουν μια έξτρα πινελιά στην διακόσμηση του χώρου. Ανάλογα την εποχή που θα κάνετε αυτό το δώρο, επιλέξτε χρώματα και υφάσματα που να ταιριάζουν. Συνδυάστε το ριχτάρι με μαξιλάρια καναπέ για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο δώρο.

  • Αρωματικά χώρου

Τα αρωματικά χώρου συνδέονται άμεσα με την ψυχολογία και την ενέργεια, οπότε είναι και ένα όμορφο δώρο που θα αφήνει μια υπέροχη μυρωδιά στον χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε αρωματικά κεριά, αρωματικό υγρό με sticks ή wax melts. Τα αρωματικά κεριά προσφέρουν μια όμορφη μυρωδιά και αποτελούν ένα μέρος της διακόσμησης καθώς εμπεριέχονται σε βαζάκια. Τα αρωματικά υγρά με sticks προσφέρουν έντονη μυρωδιά στον χώρο καθώς είναι πολύ έντονο το άρωμά τους και τα wax melts είναι μικρά κεράκια που λιώνουν και λόγω του μεγέθους τους είναι εφικτό να αλλάξετε την μυρωδιά όποτε θέλετε. Επιλέξτε τα αρώματα που ταιριάζουν σε κάθε εποχή!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.