Saturday, 5 October, 2024

Προετοιμάσου σωστά για το ραντεβού σου

Προετοιμάσου σωστά για το ραντεβού σου

Ίσως να έχει περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που βγήκες ραντεβού. Και τώρα που έχει προκύψει ένα, μπορεί να αισθάνεσαι πολύ αγχωμένη και να μην έχεις ιδέα πώς να προετοιμαστείς κατάλληλα. Για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε κάπως εδώ. Έχουμε συγκεντρώσει μερικά tips σχετικά με το πώς να προετοιμαστείς για το ραντεβού σου τα οποία ίσως σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις πιο αποτελεσματικά.

  1. Μην αγχώνεσαι για τα πάντα

Το να ηρεμήσεις είναι το βασικότερο πράγμα που πρέπει να κάνεις. Μην αγχώνεσαι για τα πάντα. Υποτίθεται πως ένα ραντεβού είναι μια όμορφη έξοδος και η ευκαιρία να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον. Αν σε ανησυχεί συνεχώς το πώς φαίνεται το κραγιόν που έχεις επιλέξει ή το πώς θα φερθείς στη διάρκεια του ραντεβού, σίγουρα δεν θα το απολαύσεις και σίγουρα δεν θα συγκεντρώνεσαι στη συζήτηση.

  1. Διάλεξε τα ρούχα σου από νωρίς

Διάλεξε τα ρούχα σου από νωρίς προκειμένου να βρεις κάτι που θα σε κολακεύει απόλυτα. Επίλεξε ρούχα με τα οποία θα νιώθεις άνετα και τα οποία σε εκφράζουν. Το ζητούμενο είναι να αναδειχθεί η προσωπικότητά σου και τα ρούχα σου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το πετύχεις αυτό.

  1. Περιποιήσου τον εαυτό σου

Περιποιήσου τον εαυτό σου σωστά πριν το ραντεβού σου. Δώσε στον εαυτό σου αρκετό χρόνο για να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να βάλεις την αγαπημένη σου μάσκα προσώπου, να περιποιηθείς τα νύχια σου κ.ο.κ. Τα μαλλιά σου είναι από αυτά τα στοιχεία τα οποία μπορεί να σε δυσκολεύουν λίγο παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάπως ταλαιπωρημένα από την πρέσα. Φρόντισέ τα με προϊόντα που περιέχουν έλαιο argan το οποίο ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά, όπως είναι το λαδάκι μαλλιών από την εταιρεία Moroccanoil που είναι αρκετά ποιοτικό.

Αν έχεις ατίθασες μπούκλες οι οποίες φριζάρουν και είναι αδύνατο να τις διαχειριστείς, θα προτείναμε κάνεις μια θεραπεία κερατίνης στο κομμωτήριό σου και να συνεχίσεις να φροντίζεις τα μαλλιά σου στο σπίτι ή διαφορετικά αγόρασε μια Dyson Airwrap για να φτιάχνεις τις μπούκλες σου πιο εντυπωσιακές ή να ισιώνεις τα μαλλιά σου όποτε επιθυμείς χωρίς να είναι μόνιμο το αποτέλεσμα όπως της κερατίνης.

  1. “Φόρεσε” το αγαπημένο σου μακιγιάζ

“Φόρεσε” το αγαπημένο σου μακιγιάζ, αλλά μην το παρακάνεις. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι πιο φυσική και περισσότερο ο εαυτός σου. Συν το ότι, δεν θα ήθελες να φαίνεται σαν να προσπάθησες υπερβολικά πολύ για το ραντεβού.

Και πέρνα καλά! Εξάλλου, αυτός είναι ο σκοπός ενός ραντεβού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.