Saturday, 5 October, 2024

Ιωνάς Καρούσης: Θλίψη στην επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη

Στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη έγινε νωρίτερα

σήμερα η επιμνημόσυνη δέηση για τον 26χρονο Ιωνά που πέθανε στο Τελ Αβίβ.

Ο Ιωνάς Καρούσης, φοιτητής αρχιτεκτονικής, ήταν ένας από τους επτά νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε σε συρμό του τραμ στη συνοικία Γιάφα. Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι του 26χρονου που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ιερουσαλήμ για την κηδεία του λόγω του πολέμου, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην πύλη του Προφήτη Δαβίδ. Στην εκκλησία βρέθηκε και η σύντροφος του Ιωνά, Μαργαρίτα, ξεσπώντας σε κλάματα για τον άδικο χαμό του.

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι του 26χρονου που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ιερουσαλήμ για την κηδεία του λόγω του πολέμου, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση.
Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ανέφερε σε δηλώσεις του ο θείος του 26χρονου Ιωνά, Γιώργος Καρούσης, όπως αναφέρει το thesstoday. Στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ το Σάββατο η κηδεία του αδικοχαμένου Ίωνα -Μνημόσυνο και στη Θεσσαλονίκη

«Εγώ περιμένω να τον δω αύριο το πρωί ξανά και να πάμε μαζί να κάνουμε όσα κάναμε πάντοτε. Ήταν ένα παιδί όλο χαρά και ζωή. Καλόψυχο και ευγενικό. Δυστυχώς έφυγε την ημέρα που θα τελείωνε το πτυχίο του για να κάνει την καριέρα του σαν αρχιτέκτονας. Έφυγε δυστυχώς κάνοντας μια εργασία για τη σχολή του και τον γάζωσαν με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε», είπε χαρακτηριστικά ενώ μιλώντας για τους γονείς του ανέφερε ότι η μητέρα του είναι σε σοκ.

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι του 26χρονου που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ιερουσαλήμ για την κηδεία του λόγω του πολέμου, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση.
Φωτο: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.