Sunday, 6 October, 2024

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν 65.671 έως τις 11πμ. Αυξημένη η συμμετοχή και στα Γιαννιτσά

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι τις 11 το πρωί είχαν ψηφίσει 65.671 φίλοι και μέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή σε σχέση με τη διαδικασία του 2021 είναι αυξημένη κατά 29%.

Τις πρώτες δύο ώρες είχαν ψηφίσει 18.000 πολίτες, με τη συμμετοχή να είναι αυξημένη σε σχέση με το 2021 κατά 31%.Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 07:00 πμ και οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 μμ, τόσο για τον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024, όσο και για τον β’ γύρο της 13ης Οκτωβρίου 2024, εφόσον προκύψει. Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου διεκδικούν την ψήφο των πολιτών με στόχο να βρεθούν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών προκειμένου να διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, pasok.gr και στο link «Εκλογικά Κέντρα» έχουν αναρτηθεί αναλυτικές λίστες με όλα τα εκλογικά κέντρα στα οποία μπορούν οι ψηφοφόροι να μεταβούν προκειμένου να ψηφίσουν για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Επιπλέον, διαδραστικό χάρτη με όλα τα εκλογικά τμήματα έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ, διευκολύνοντας τα μέλη και τους φίλους του κινήματος ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.