Wednesday, 16 October, 2024

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για το baby shower για τη φίλη σας

Πρωτότυπες ιδέες δώρων για το baby shower για τη φίλη σας

Τα τελευταία χρόνια τα baby shower έχουν αποκτήσει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα και όλο και περισσότερες νέες μανούλες προετοιμάζουν ένα πάρτυ καλωσορίσματος στο παιδάκι τους. Αν λοιπόν αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό δωράκι για μια τέτοια περίπτωση τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Η παρακάτω λίστα περιέχει μερικά πολύ εντυπωσιακά δωράκια που μπορείτε να κάνετε στο baby shower που οργάνωσε η φίλη σας ώστε να τη βοηθήσετε με τον ερχομό του νέου μέλους. Συνεχίστε να διαβάζετε για να τα ανακαλύψετε!

  • Λευκά είδη

Μερικά είδη προίκας μωρού δηλαδή λευκά είδη όπως σεντόνια για τη κούνια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, πετσέτες μπάνιου και προσώπου, κάλυμμα για τη θέση του στο αυτοκίνητο, κουβερτούλα για το καροτσάκι του κτλ. Αποτελούν μερικά πολύ χρήσιμα δώρα για μια μαμά. Πριν γεννηθεί το μωράκι μια μαμά έχει να κάνει αμέτρητες αγορές σε λευκά είδη κάνοντας της λοιπόν δώρο μερικά από αυτά τα είδη την ενισχύεται και τη βοηθάτε να έχει μια πλήρως προετοιμασμένη γκαρνταρόμπα για το νεογέννητο.

  • Προϊόντα περιποίησης νεογέννητου

Είδη περιποίησης για το μικρό όπως ένα καλαθάκι που περιέχει μέσα μαντιλάκια, ειδικά σαμπουάν και αφρόλουτρα για μωρά, γαλάκτωμα σώματος, μια πιπίλα, μια οδοντόβουρτσα για τα πρώτα δοντάκια του μωρού, ένα σφουγγαράκι μπάνιου κτλ θα συμβάλουν στο να διευκολυνθεί απίστευτα η μαμά στη φροντίδα του μωρού τις πρώτες μέρες https://www.eurekababy.gr/tiptepei-nagnorizei/. Το να γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη και ίσως αγχωτική εμπειρία. Βέβαια γνωρίζοντας ότι έχει δίπλα της όλα τα απαραίτητα για την φροντίδα του βρέφους της γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις πρώτες τις ημέρες ως μαμά.

  • Παιχνίδια για το βρεφικό δωμάτιο

Εκτός από τα είδη για την περιποίηση νεογέννητου https://www.eurekababy.gr/fronpereip/ ένα πολύ έξυπνο και γλυκό δώρο που μπορείτε να κάνετε στη μέλλουσα μαμά είναι παιχνιδάκια για το βρεφικό δωμάτιο. Σε καταστήματα με παιδικά παιχνίδια θα μπορέσετε να βρείτε αμέτρητα baby toys για παράδειγμα κουδουνίστρες, αρκουδάκια, το πρώτο του χαλάκι δραστηριοτήτων, παιχνίδια για το μπάνιο, πανάκι αγκαλιάς, κουκλάκια ή ακόμα και διακοσμητικά όπως ένα ξύλινο αλογάκι και κουνουπιέρες.

  • Μπιμπερό και σκεύη ταΐσματος

Ένα μπιμπερό, ταπεράκια, θερμαντήρας μπιμπερό και φαγητού και γενικά σκεύη που βοηθανε τη μαμά να ταΐσει το μωράκι της στις βόλτες για παράδειγμα στο πάρκο είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δωράκι για το baby shower της φίλης σας. Τα συγκεκριμένα σκεύη βοηθανε στο να αποθηκευτεί το φαγητό και να μεταφερθεί εύκολα στο καρότσι έτσι ώστε να η μαμά να έχει πάντοτε στη βόλτα όλα τα απαραίτητα για το τάισμα του μικρού της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου