Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση των One Direction για την απώλεια του Λίαμ Πέιν: “Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι”

H είδηση θανάτου του τραγουδιστή Liam Payne, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών,

όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου από το ξενοδοχείο που έμενε στο Μπουένος Άιρες έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, είχε ξεκινήσει το μουσικό του ταξίδι από το βρετανικό X-Factor, όταν ενώθηκε με τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan για να σχηματίσουν τους One Direction.

Το συγκρότημα μπορεί να διαλύθηκε το 2015 αλλά οι πέντε τραγουδιστές φαίνεται πως διατηρούσαν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Το βράδυ της Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan προχώρησαν σε μια δημόσια κοινή δήλωση στην οποία αναφέρουν: “Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση ​​του θανάτου του Liam. Με τον καιρό, και ο καθένας μπορέσει, θα υπάρχουν περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε πολύ. Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν μαζί μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Liam“.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.