Saturday, 19 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέλλα: Συνελήφθη άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα

Συνελήφθη ένα άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα σε περιοχή της Πέλλας

Συνεργός του προσποιούμενος τον αστυνομικό, της τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό ενός παιδιού.
Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, που προσπάθησε να εξαπατήσει ημεδαπή γυναίκα σε περιοχή της Πέλλας.
Ειδικότερα, νωρίτερα της ίδιας ημέρας συνεργός του τηλεφώνησε σε ημεδαπή γυναίκα, προσποιούμενος τον αστυνομικό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό ενός παιδιού.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, γυναίκα συνεργός τους, παρίστανε την κόρη της, ζητώντας από την παθούσα να παραδώσει τα χρήματα που ζητούσαν.
Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας τη στιγμή που πήγε να παραλάβει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ από την παθούσα και συνελήφθη.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.