Tuesday, 22 October, 2024

Άγρια καταδίωξη 20χρονου Πακιστανού στη Νίκαια

Τις κινήσεις του 20χρονου Πακιστανού, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο σε σήμα αστυνομικών στη Νίκαια με αποτέλεσμα να υπάρξει άγρια καταδίωξη, ερευνούν με προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Το αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής να κινείται ύποπτα στην οδό Μιαούλη. Ομάδα δικύκλων της ΔΙ.ΑΣ. έκανε σήμα στον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει, πλην όμως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη που διήρκησε περίπου 10 λεπτά με τον 20χρονο να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα στα στενά της περιοχής, θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και οδηγούς άλλων οχημάτων.

Τελικά, το όχημα του ακινητοποιήθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Ο νεαρός Πακιστανός, έχει οδηγηθεί ήδη στα γραφεία της Ασφάλειας, με το όχημα του να ερευνάται εξονυχιστικά, χωρίς όμως να έχει βρεθεί έως τώρα κάτι ύποπτο. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 20χρονος, φαίνεται να είναι παράνομα στη χώρα.

Το κινητό του τηλέφωνο και άλλα έγγραφα έχουν κατασχεθεί και ερευνώνται ώστε να διαπιστωθεί εάν καταζητείται και κυρίως για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται σε έκνομες ενέργειες στη χώρα μας.

Parapolitika.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.