Sunday, 25 May, 2025

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Τρεις γυναίκες παρασύρθηκαν σε στάση λεωφορείου, από οδηγό

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/5) τρεις γυναίκες

στο Χαλάνδρι όταν την ώρα που περίμεναν σε στάση λεωφορείου παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Ευτυχώς τα νέα για την υγεία τους είναι ευχάριστα καθώς οι δύο εκ των τραυματιών νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διακομίσθηκαν, ενώ η τρίτη φέρει κάταγμα στο πόδι. Στο νοσοκομείο, φρουρούμενος, βρίσκεται και ο οδηγός του οχήματος που σκόρπισε τον πανικό. Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 8 μ.μ. στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος έπεσε με ταχύτητα πάνω σε στάση λεωφορείου παρασέρνοντας και τραυματίζοντας τρεις γυναίκες. Αρχικά ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε στο σημείο αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι εντόπισαν το αυτοκίνητο περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά, ακινητοποιημένο. Μέσα σε αυτό βρισκόταν ο οδηγός με τραύματα στον λαιμό και το στήθος, ενώ βρέθηκε ένα μαχαίρι στη θέση του συνοδηγού το οποίο κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν τα τραύματα του οδηγού είναι αποτέλεσμα αυτοτραυματισμού και παράλληλα διερευνούν το ιατρικό του ιστορικό, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση και να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει τραυματίσει τις γυναίκες. «Σκοτώστε, μαχαιρώστε με» φέρεται να φώναζε.

Η διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη καθώς αναμένονται τόσο η κατάθεση του 49χρονου οδηγού όσο και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.