Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
Στο επίκεντρο τα ζητήματα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών
Συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Διονύση Σταμενίτη, και του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με αντικείμενο τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και ενίσχυση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής ανέδειξε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Νοσοκομείου, το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα του δημόσιου συστήματος υγείας για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πέλλας. Παρά τις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση των υποδομών και τη στελέχωση του ιδρύματος, τέθηκαν υπόψη του Υπουργού δύο κρίσιμα ζητήματα:
1. Ένταξη του Ογκολογικού Ιατρείου στο Οργανόγραμμα του Νοσοκομείου, ώστε να καταστεί εφικτή η στελέχωσή του μέσω προκήρυξης θέσεων ιατρικού προσωπικού. Ήδη η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει αποστείλει το σχετικό αίτημα.
2. Ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, με έμφαση στις ειδικότητες της Παθολογικής και της Αναισθησιολογικής Κλινικής.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται νομοθετική διάταξη που θα ρυθμίζει ζητήματα σχετικά με τα Οργανογράμματα των Νοσοκομειακών Μονάδων.

Συνάντηση Σταμενίτη με τον Υπ. Υγείας, για τα ζητήματα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών
Μοιραστείτε με τους φίλους σας