Thursday, 28 March, 2024

Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Γιαννιτσών – Πανό και συνθήματα στα γραφεία των βουλευτών

Βρισκόμαστε απέναντι στη χειρότερη αν μη τι άλλο αθλητική παραβίαση που έχει σοκάρει κάθε νοήμονα άνθρωπο στον πλανήτη γη. Το τεράστιο έγκλημα που επιτελείται ενάντια στην ομάδα του ΠΑΟΚ

για ένα ματς που δεν σταμάτησε, αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού αντί για το ματς ξεκίνησε ένα κακοστημένος θίασος με πρωταγωνιστή την συνονόματη μαριονέτα-προπονητή του καλύτερου βραβείο ηθοποιίας Όσκαρ (Γκαρθία), με συμπρωταγωνιστές τον εριστικό Καραπαπά και τον διαιτητή-υποψήφιο για Β’ ανδρικό ρόλο Αρετόπουλο, ο οποίος συμπληρωματικά πρόσθεσε τα πεπραγμένα του αγώνα που ποτέ δεν έγινε, πέντε μέρες αφότου είχε παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα νομικού περιεχομένου και κυρίως μαθήματα ορθογραφίας. Μέσα σε όλα αυτά το Αθηναϊκό δημοσιογραφικό κατεστημένο είχε καρατομήσει τον ΠΑΟΚ και τον είχε δικάσει επιβάλλοντας του ποινή, πριν τη διαδικασία. Όλος αυτός ο τραγέλαφος συνεχίστηκε παράλληλα με τα γελοία αποτελέσματα των ψεύτικων διαγνώσεων του ‘’τραυματισμού’’ της μαριονέτας-προπονητή της πιο βρόμικης ομάδας.

Όλη αυτή η παρωδία παίρνει σάρκα και οστά με τους πολιτικούς που δεν τολμάνε να πάρουν θέση και να εκφέρουν άποψη για το συμβάν, μην τυχόν και πάνε ενάντια στο τρέχον κατεστημένο και δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους. Όπως έχει δείξει η ιστορία και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τα συγκεκριμένα γεγονότα, δεν συμβαίνουν πρώτη φορά, αφού η συγκεκριμένη ‘’κλίκα’’, έχει πρωταγωνιστήσει ουκ ολίγες φορές σε σκάνδαλα που αποσαρθρώνουν τη ψυχή και το σώμα του Έλληνα, άλλες φόρες αργά και σταθερά και άλλες γρήγορα, ανάλογα με τα γούστα και υπό τη καθοδήγηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ, δεν άρεσε και δεν αρέσει σε πολλούς, από πολιτικούς και επιχειρηματίες μέχρι απλούς πολίτες που αρέσκονται στο να παρακολουθούν κακοστημένα θεατράκια με τους ίδιους πρωταγωνιστές κάθε χρόνο, για να μην χαλαστεί η ζαχαρένια τους και η δεξαμενή ψήφων τους.

Συγχρόνως, όσοι θεωρούν ότι το αφήγημα των συγκεκριμένων ατόμων ότι η ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ θα αναβαθμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πλανώνται πλάνην οικτρά. Οι τελευταίες 15 μέρες μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει μέλλον όσο αναφορά το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ελληνικό αθλητισμό που τόσο καιρό λυμαίνεται από ‘’κλίκες’’ που πάνε και έρχονται, εξασφαλίζοντας πάντα τα συμφέροντα τους, προωθώντας την αδικία παρασκηνιακά και βρώμικα.

Το παρασκηνιακό κατεστημένο που συμβαίνει εκτός των ορίων του ποδοσφαιρικών γηπέδων, δίνει πάτημα σε λαθρέμπορούς ναρκωτικών που εξαφανίζουν μάρτυρες ως δια μαγείας και αυτούς που εμφανίζονται ως σωτήρες, που εμπορεύονται λαθραία πετρέλαια και έχουν κατηγορηθεί για πολλαπλά αδικήματα, τα οποία αυτό το σάπιο σύστημα έχει παραγράψει, βυθίζοντας τους στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ, και βγάζοντας τους ξανά στην επιφάνεια για να ξανά εκμεταλλευθούν αυτήν την κατάσταση που μόνο καρικατούρα μπορεί να χαρακτηρισθεί. Στην πρώτη θέση του θέατρου κάθονται ήσυχα οι τοπικοί άρχοντες και πολιτικοί, σιωπηλοί χωρίς να εκφέρουν γνώμη για την τραγικότητα της κατάστασης και για ότι συμβαίνει ενάντια στην ομάδας μας. Η σιωπηρή στάση τους δεν θα ξεχαστεί από το ασπρόμαυρο κίνημα. Όλοι αυτοί θα βρεθούν υπόλογοι όταν θα μετρήσουμε ποιος είναι μαζί μας και ποιος απέναντι μας. Όλη αυτή η κλικαδόρικη μαφία που μάχεται τον ολοένα και πιο δυνατό ΠΑΟΚ, θα μας βρει μπροστά της.

Δεν θα τους περάσει. Όλος αυτός ο κόσμος που έχει αγαπήσει και έχει συσπειρωθεί γύρω από τον ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, πρέπει να οργανωθεί ενάντια σε μία από τις μεγαλύτερες αδικίες που έχει συμβεί στα χρονικά του Ελληνικού αθλητισμού, συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα. Ήρθε η ώρα να συνεχιστεί να γράφεται η ιστορία στους δρόμους, καθημερινά, χωρίς παύση, ΑΔΙΑΚΟΠΑ, έως ότου έρθει η δικαίωση της ομάδας μας.

ΥΓ: Καμιά Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη!

ΥΓ2: Πρωτάθλημα εμείς ή κανείς!

ΥΓ4: Ο εφιάλτης σας μόλις ξεκινάει!

ΥΓ5: Μόνοι μας εναντίον όλων σας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου