Friday, 19 April, 2024

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση

των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΑΕΚ», στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», όπου την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΕΚ» για το πρωτάθλημα HANDBALL PREMIER αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο γηπεδούχος Φίλιππος γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ αλλά ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσει τα προβλήματά του και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη φάση των πλέι άουτ. «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική δυναμική σε ρόστερ και μπάτζεντ. Η ΑΕΚ έχει πολύ διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τη διαδικασία των πλέι άουτ. Θέλουμε να διαπιστώσουμε τα προβλήματά μας, να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με… βαριά φανέλα και σε κάθε αγώνα πρέπει να εμφανίζεται σοβαρός. Παρά τις διαφορές μας με την ΑΕΚ, εμείς θα παλέψουμε, πόσο μάλλον σε έναν αγώνα μέσα στο γήπεδό μας», δήλωσε ο Θάνος Κωστακίδης στο e-handball.gr.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου