Thursday, 28 March, 2024

Διπλό bet στην πρωτοπόρο

Διπλό bet στην πρωτοπόρο

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Όλες οι νεότερες nba αποδοσεις εδώ

Στην κορυφή της Β’ Γαλλίας η Παρί FC, θέλει να «μοιάσει» στη συμπολίτισσα της, Παρί Σεν Ζερμέν και να κάνει… περίπατο φέτος, κατακτώντας την άνοδο. Δύσκολα θα αποκτήσει τόσο μεγάλη διαφορά, όμως μέχρι στιγμής τα καταφέρνει, με το τελευταίο της ματς πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές, να είναι το εντυπωσιακό 3-0 επί της Χάβρης. Ανέβηκε στην κορυφή, αν και το προβάδισμα που έχει είναι εύθραυστο, καθώς υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, με την 7η στην κατάταξη, Δουνκέρκη, να απέχει μόλις 3 βαθμούς.

Νεοφώτιστη η Πο, έχει προβλήματα προσαρμογής στη νέα κατηγορία και αγνοεί τη νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες βρήκε δίχτυα μόλις δύο φορές. Δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στον «βυθό» της βαθμολογίας. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς της πήγαν όλα… ρόδινα, αλλά ακόμα και τότε δεν κατάφερε να πάρει «τρίποντο». Συγκεκριμένα, στο εντός με τη Νανσί (16η στην κατάταξη), είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 31′, προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 40′, αλλά παραχώρησε 1-1. Μετρά επίδοση 0-1-2 εκτός έδρας, χωρίς να έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά τα ματς.

Αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά, όπως μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες έως τώρα, περιμένουμε την Παρί FC να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη, με 2-0 ή και 3-0.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου