Friday, 29 March, 2024

Επιλογές από Λευκορωσία και Εσθονία

Αρχίσαμε να… συνηθίζουμε τον τελευταίο καιρό με τις επιλογές που έχουμε στο στοίχημα, όμως σήμερα τα ματς είναι σαφώς λιγότερα.

Μάθε για τα καλυτερα online casino εδώ

Παρ’ όλα αυτά ξεχωρίσαμε δυο σημεία, ένα από την Λευκορωσία και ένα από την Εσθονία. Πιο αναλυτικά:

Δύσκολη έξοδος για την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στην έδρα της Ντιναμό Μπρστ για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Οι γηπεδούχοι με 5/9 G/G στο πρωτάθλημα, αλλά μόλις 11 νίκες σε 57 επίσημα με ΜΠΑΤΕ, τελευταία άρχισαν να βελτιώνονται. Όμως η «σφαλιάρα« από την Ζβέζντα Μινσκ (ήττα 2-1 εκτός) την πήγε πίσω. Την ίδια ώρα, η ΜΠΑΤΕ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα στην Λίγκα, δείχνει να σταθεροποιείται. Τρέχει μάλιστα αήττητο 7 παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παραδοσιακά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν πολλά γκολ, οπότε κάθε σκέψη πλην του Over 2,5 (σε απόδοση 1.86) φαντάζει εξαιρετικά επίφοβη.

Και τώρα πάμε στην Εσθονία και στην αναμέτρηση της Ταλίνα Κάλεβ κόντρα στην Τρανς Νάρβα. Την ίδια ώρα με την άλλη μας επιλογή το ματς. Οι γηπεδούχοι μετράνε επτά ήττες στα εννέα πρόσφατα πρωταθλήματος (1-1-7), την ώρα που η Τρανς Νάρβα έχει 9-3-0 στα 12 τελευταία με Ταλίνα ανεξαρτήτου έδρας. Να σημειώσουμε πως η Ταλίνα ηττήθηκε με το ντροπιαστικό 8-1 την πρώτη αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας από την Πάιντε. Δικαιολογημένα θα λέγαμε πως το διπλό προσφέρεται στην τιμή του 1.20. Με νέο προπονητή βέβαια οι γηπεδούχοι, όμως το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στα γκολ και στο Under 3,5 σε απόδοση 1.90.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου