Saturday, 20 April, 2024

Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast: Νικηφόρο πέρασμα από την Κούπα Κιλκίς

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast το Σάββατο 09/11 αντιμετώπισαν την Κούπα Κιλκίς στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης

Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν νικηφόρο για την ομάδα των Γιαννιτσών όπου οι Ίκαροι Rolloplast επιβλήθηκαν με 17 πόντους των αντιπάλων τους, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή, την διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της πόλης που περιμένουν πολλά από την ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών Rolloplast. Η ομάδα των Γιαννιτσών είχε τον έλεγχο το παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος. Συγκεκριμένα το σκορ έληξε 56-73 υπέρ της ομάδα των Γιαννιτσών και τα δεκάλεπτα ήταν: Α. 15-27, Β. 38-41, Γ. 47-61, Δ. 56-73.
Το σκορ των δεκαλέπτων αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση του αγώνα, όπου οι παίκτες του Καραμιχάλη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς οι γηπεδούχοι και πλησίασαν την ομάδα των Γιαννιτσών. Η παραγωγικότητα και η καλή άμυνα των Ίκαρων Γιαννιτσών Rolloplast έδωσε ένα καθαρό προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαλέπτων, γεγονός που τους έδωσε και σχετικά άνετα την νίκη.
Την επόμενη αγωνιστική 16/11 (Σάββατο) στις 18:00 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast αντιμετωπίζει με τη στήριξη και την δυναμική του ELECTRONET ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗ (Εγνατίας 8 ) την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας σε ένα ουσιαστικά ντέρμπι όπου καλούνται οι παίκτες και ο προπονητής να ανταπεξέλθουν αυτού του εγχειρήματος. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια θα παίξει και η παρουσία του κόσμου της πόλης των Γιαννιτσών αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πέλλας. Έτσι λοιπόν οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast καλούν τον κόσμο της πόλης να παρακολουθεί και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας, από το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια, από τον ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ (https://logospellas.gr/), από το site της ομάδας (http://ikaroigiannitsonbc.gr/) και από τα social media της ομάδα σε facebook (Ίκαροι) και στο instagram (ikaroigiannitson).
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18:00 ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ROLLOPLAST ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!

*photo: gnomikilkis.blogspot.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου