Tuesday, 16 April, 2024

Με νίκη συνέχισε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Ένα εύκολο αγωνιστικά απόγευμα είχε το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών το Σάββατο 05/10/2019 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου»

αφού κέρδισε άνετα την ομάδα των «Ατρόμητων» Ν. Σάντας Κιλκίς με σκορ 91-29 στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινώντας από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με έναν γρήγορο ρυθμό και καταφέρνοντας να τρέξει εύκολα το γήπεδο κάνοντας πολλούς αιφνιδιασμούς και «ανοίγοντας» γρήγορα την διαφορά του σκορ έκανε το 33- 5 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Τα πράγματα στην συνέχεια ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του «Μέγα» που συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό αλλά δοκιμάζοντας και διάφορα άλλα αγωνιστικά σχήματα, δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ομάδας, έκλεισε το παιχνίδι παίρνοντας το «ροζ» φύλλο του αγώνα με σκορ 91 – 29.
 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: « Σήμερα η ομάδα μας παίζοντας καλά από το πρώτο δεκάλεπτο έκανε το παιχνίδι εύκολο. Ανεξάρτητα λοιπόν από την εύκολη νίκη, πιστεύω ότι έχουμε να δώσουμε πολλά πράγματα ακόμα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε μια νέα ομάδα στο σύνολο μας και θέλουμε χρόνο αλλά και πολύ συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να καταφέρει η ομάδα μας να «παίξει» ένα όμορφο basketball. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μας μέχρι σήμερα γιατί από την αρχή της προετοιμασίας, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήρθαν να παρακολουθήσουν των αγώνα μας και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας».

Τα δεκάλεπτα: Α:33-05 Β:26-06 Γ:27-08 Δ:15-10

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.9π, Χερκελετζής Β.6π, Στόιτσης Κ. 8π, Χαλόφτης Ι., Βασιλειάδης Ι. 2π, Παπαμανώλης Π.. 11π, Παπαδόπουλος Γ. 7π, Παναγιωτίδης Α. 2π, Παρτσαλάκης Σ. 15π, Μαυρένης Δ. 6π, Χατζηλαμπρινός Σ. 21π, Χατζηλαμπρινός Θ. 4π, Τσιτερίδης Α.

«Ατρόμητοι»Ν. Σάντας Κιλκίς: (Λαδάς Κωνσταντίνος) Ανδρεάδης Κ.6π, Βέττης Α. 4π, Δεβλέτογλου Κ., Βλαχόπουλος Κ. 6π, Αρβανιτάκης Γ. 2π, Πανταζής Κ., Αράπογλου Ε., Καπνίδης Π. 3π, Σωτηρόπουλος Θ. 2π, Καρανικόλας Π. 6π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου