Thursday, 28 March, 2024

Ο προπονητής Οκλαλιώτης στους Ικάρους Γιαννιτσών

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασία τους με τον προπονητή Ανδρέα Οκλαλιώτη και του εύχονται να είναι υγιής

δημιουργικός και να πετύχει τους στόχους του. Η προσθήκη του coach Οκλαλιώτη γίνεται στα πλαίσια ανάπτυξης και ενίσχυσης των τμημάτων υποδομής των Ικάρων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το βιογραφικό του προπονητή:
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών (Γυμναστής) με ειδικότητα μπάσκετ και μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. κάτοχος διπλώματος Α κατηγορίας. Διδάχθηκε θεωρία από τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Κιουμουρτζόγλου Ευθύμιο και πρακτική από τον coach Ευστάθιο Καμαράκη, όπου δίπλα του ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα ως βοηθός του στις προπονήσεις των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ και του ΚΑΟΔ. Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία του coach Α. Οκλαλιώτη: 1. Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ με τον ΓΑΣ Κουφαλίων, 2. Οδήγησε τον Κ.Σ. Γέφυρας με συνεχόμενες ανόδους στην Γ Εθνική, 3. Άνοδος με τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας από την Γ Εθνική στην Β Εθνική, 4.Έφθασε με το παιδικό τμήμα της Χαλκηδόνος στα τελικά της ΕΚΑΣΘ, 5. Πέρυσι με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κατέκτησε το κύπελλο της ΕΚΑΣΚEM.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου