Thursday, 28 March, 2024

Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών ο Τάσος Πολυχρονίδης!

Με εκπλήξεις έχει σκοπό να τελειώσει την μεταγραφική της περίοδο η διοίκηση της ομάδας των Γιαννιτσών, αφού «έκλεισε» για τη νέα χρονιά τον Τάσο Πολυχρονίδη

Ο Τάσος έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο παρελθόν στην ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» από όπου ξεκίνησε,καθώς και στις ομάδες του «ΜΠΑΣ Εργόναθλου» Πολυκάστρου, στον «Εύαθλο» Πολυκάστρου στην Γ΄ Εθνική, στον «Αστέρα» Λάρισας, στην «Θύελλα» Σερρών στην «ΑΕ Καρυώτισσας», στους «Ίκαρους» Γιαννιτσών και στον «Μ. Αλέξανδρο» Κ. Βρύσης.
Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball τόνισαν τα εξής:
Τάσος Πολυχρονίδης (παίκτης):Ο «Μ. Αλέξανδρος» είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησα να παίζω basketball. Η επιστροφή μου λοιπόν με γεμίζει χαρά, γιατί βρίσκομαι «σε δικούς μου χώρους, με δικούς μου ανθρώπους», αν και πιστεύω, επειδή έχω σε πολλές ομάδες, ότι όλο το basketballείναι μια οικογένεια. Σκοπός τις επιστροφής μου στην ομάδα των Γιαννιτσών είναι να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου και με την εμπειρία μου την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, σαν νεοφώτιστη που είναι στην κατηγορία.
Αντώνης Παπαδόπουλος (Έφορος): Είναι μεγάλη μας χαρά να επιστρέφει στην ομάδα μας ο Τάσος. Είναι ένας χαρακτήρας από τον οποίο θα πρέπει να παραδειγματιστούν όλοι οι νεότεροι συναθλητές του στην ομάδας μας, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται, έχει μια άψογη συμπεριφορά τόσο αγωνιστικά όσο και έξω αγωνιστικά. Η δύναμη, η διάθεση και η αγωνιστικότητα του πρέπει να μας παραδειγματίσουν όλους. Η Διοίκηση του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Τάσο καλή επάνοδο στην ομάδα του και να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη με υγεία.
Από το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου