Friday, 29 March, 2024

Νίκη για τις Κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας επί του ΦΟΑ

Οι Κορασίδες συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα πετυχαίνοντας τη δεύτερη τους νίκη με 3-0 σετ στο πρωτάθλημα.
Στο δρόμο τους αυτή τη φορά βρέθηκε η ομάδα της Αριδαίας και συγκεκριμένα ο ΦΟΑ.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών του ΦΟΑ το σκορ μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων (25-08, 25-03 και 25-07). Το κάθε σετ ήταν ένας μονόλογος με ένα πρωταγωνιστή και αυτός δεν ήταν παρά η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας. H προπονήτρια του Ίκαρου βλέποντας τις μεγάλες αδυναμίες του ΦΟΑ και τηρώντας τοfairplayαγωνίστηκε το μεγαλύτερο διάστημα με τις παγκορασίδες. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια ευκαιρία για τις μικρότερες αθλήτριες, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, όταν θα αρχίσει το δικό τους πρωτάθλημα.
Για το παραπάνω παιχνίδι δε θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τίποτα άλλο, γιατί από τέτοια ματς δε μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Μπορείς όμως να βγάλεις πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό που έγινε την επόμενη μέρα στο κλειστό γυμναστήριο.
Την Κυριακή στην Έδεσσα, πραγματοποιήθηκε τουρνουά μίνι και προ μίνι υπό την αιγίδα του Ίκαρου Έδεσσας. Το γήπεδο γέμισε με τις φωνές και τα χαμόγελα των νεαρών αθλητριών και αυριανών παικτριών των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας του Ίκαρου. Στο κάλεσμα των προπονητών και γυμναστών της ομάδας «ελάτε να παίξουμε βόλεϊ» τα μικρά κορίτσια της πόλης μαζί με τους γονείς τους έδωσαν βροντερό παρόν στο ΔΑΚ Έδεσσας. Παίχτηκαν 45 αγώνες στα οχτώ γήπεδα που είχαν δημιουργηθεί για τις ανάγκες του τουρνουά. Οι κερκίδες γέμισαν από γονείς και φίλους του αθλήματος, ο αγωνιστικό χώρος είχε γεμίσει από μικρά παιδιά αλλά και έμπειρους αθλητές του συλλόγου που συνεισέφεραν ως διαιτητές και η ατμόσφαιρα μαρτυρούσε μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ. Τα κέρδη από το τουρνουά ήταν πολλά και ποικίλα, τα παιδάκια χάρηκαν το παιχνίδι, οι γονείς είδαν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αγωνιστικά δεδομένα και οι προπονητές εντόπισαν τις αδυναμίες και το βαθμό βελτίωσης των παιδιών και αυριανών παικτριών της ομάδας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές του τουρνουά γιατί χωρίς χρηματικές απολαβές και παρά μόνο με διάθεση και αγάπη για το άθλημα, αψήφησαν την κούραση και παρουσίασαν μια θαυμάσια αθλητική γιορτή. Τέτοιες πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν και φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου