Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Νίκος Μαβίδης στην Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Μαβίδη για τη θέση του προπονητή.
Ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A’, καθηγητής φυσικής αγωγής στη πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και γνωρίζει Γερμανικά και Αγγλικά.
Σπούδασε στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Dortmund, πραγματοποίησε σπουδές στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Sport-Wissenschaftliches-Institut) του Πανεπιστημίου του Saarland και είναι κάτοχος πτυχίου καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Diplom-Sportlehrer) με ειδικότητα Ποδόσφαιρο, Προπόνηση με Βάρη και Αθλητική Ψυχολογία και είχε συμμετοχή στο σεμινάριο διάρκειας 400 ωρών με τίτλο: «Πληροφορική Τεχνολογία» στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Πειραιά.
Έχει τελειώσει τη σχολή προπονητών της γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB) για απόκτηση διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου Γ’ Κατηγορίας (Trainer mit B-Lizenz) και την Σχολή προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για απόκτηση διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου κατηγορίας UEFA Α’ (Α μέρος + Β μέρος).
Ο Νίκος Μαβίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1994 από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και έχει υπάρξει ακόμη δύο φορές προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με την οποία την σεζόν 2006-2007 πήρε την άνοδο για την 3η Εθνική κατηγορία.
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας θα παρουσιαστεί αύριο στους ποδοσφαιριστές και την Κυριακή θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Σημίτης ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Μαζί με το Νίκο Μαβίδη θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές το Σαββάτο, 7 Δεκεμβρίου, και ο νέος συνεργάτης του, ο Δημήτρης Βοτάρης.
Ο Δημήτριος Βοτάρης γεννήθηκε στη Βέροια το 1985, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γ.Γ. Αθλητισμού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με κύριο στοιχείο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στα επιμορφωτικά σεμινάρια του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σαν μέσος κ έπαιξε μεταξύ άλλων στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας και Εδεσσαϊκό. Την περίοδο 2009-2012 ήταν προπονητής στην Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας. Από το 2014 ήταν προπονητής και υπεύθυνος στην Ακαδημία του Απόλλων Κρύας Βρύσης και συγχρόνως προπονητής στο μεγαλύτερο τμήμα της Ακαδημίας (Ποντιακή Νεολαία) όπου κατάφερε να κερδίσει 2 ανόδους και να ανεβεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Από την σεζόν 2018-2019 είναι και μέλος του προπονητικού τιμ της Μεικτής Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου