Thursday, 25 April, 2024

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-1 – Μπαράζ ανακοινώσεων Κούγια για το πέναλτι

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-1
Γκολ: 7′ πεν. Βαλμπουενά
Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Σετσέροβιτς – Τσιμίκας, Γκιγιέρμε
Κόκκινες κάρτες: –
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος (79′ Καρανίκας), Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (63′ Νούνιτς), Μπούστος, Ντάουντα (81′ Φιλίποβιτς).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας (65′ Κούτρης), Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας (61′ Καμαρά), Βαλμπουενάς, Ποντένσε (82′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.
Μπαράζ ανακοινώσεων Κούγια για το πέναλτι με Ολυμπιακό
Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπικές του δηλώσεις διαμαρτύρεται με αφορμή το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την ΑΕΛ. Διαβάστε τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο AEL FC Arena με πέναλτι που κέρδισε από τον Μπέρτο ο Ελ Αραμπί και εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά στο 7′. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, από το εκείνη τη φάση και μετά διαμαρτύρεται μέσω προσωπικών δηλώσεων, που ανέβηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ:
– “Μπράβο κ. Διαμαντόπουλε! Θα παίξεις και του χρόνου…” (σ. ο Διαμαντόπουλος είναι ο VAR, το οποίο συμβουλεύτηκε ο διαιτητής Ευαγγέλου για να καταλογίσει εντέλει την εσχάτη των ποινών).
– “Δύο Κυριακές, δύο πέναλτι από VAR, δύο πέναλτι που δεν τα έδωσε ο διαιτητής του αγώνα, που ήταν τρία μέτρα από τη φάση και τα έδωσε ο διαιτητής του VAR. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Μελισσανίδης για να μας ρίξει, όπως υποσχέθηκε, θα βοηθάει και τον Ολυμπιακό…”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου