Thursday, 28 March, 2024

Αλμωπός Αριδαίας-Εθνικός Αριδαίας 6-2

Σπουδαία εμφάνιση έκαναν οι νεαροί παίκτες της ακαδημίας του Αλμωπού, γεννημένοι το 2004-2005 όπου αγωνίστηκαν

στον αγώνα κυπέλλου ως βασικοί με την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Ο προπονητήςΓιώργος Τυριακίδης εμπιστεύτηκε τους νεαρούς παίκτες της κ16 (εφηβικό) της ακαδημίας να απαρτίσουν το ρόστερ του και μάλιστα με 8 παιδιά, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Εθνικού Αριδαίας.
Οι νεαροί παίκτες του κ. Κώνστα Απόστολου δεν απογοήτευσαν τον έμπειρο προπονητή παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο παρουσιάζοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, πραγματοποιώντας πολλές φάσεις για γκολ με δυνατές μονομαχίες κερδίζοντας κατά κράτος και με σκορ 6-2 την αντίστοιχα αντίπαλη νεανική ομάδα, αναδεικνύοντας την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Αλμωπού όλα αυτά τα χρόνια όπου αγωνίζονται.
Για την ιστορία συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές μας πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 από τα 6 τέρματα του αγώνα:
Ταραλίδης Ιωάννης (1 γκολ) 2004
Καρυπίδης Κωνσταντίνος (1 γκολ) 2004
Κώνστας Γεώργιος (1 γκολ) 2004
Αλούπης Κωνσταντίνος 2005
Ζήλλης Σωτήριος 2004
Ελευθεριάδης Χαράλαμπος 2005
Αριτζόγλου Παναγιώτης 2005
Κουσίδης Μάριος 2004
Τέλος, να θυμίσουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο προπονητής Γ. Τυριακίδης εμπιστεύεται να χρησιμοποιήσει στο ρόστερ του παίκτες από την Ακαδημία. Σε όλα τα παιχνίδια του κυπέλλου πάντα χρησιμοποιούνται 4-5 «πιτσιρικάδες» της Ακαδημίας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καθώς και στον προπονητή κ. Απόστολο Κώνστα και ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου