Thursday, 25 April, 2024

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εδεσσαϊκός 1-2

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα δέχθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, μετά από 11 αγώνες, καθώς ο Εδεσσαϊκός κέρδισε με σκορ 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη για να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού και μπήκαν στον αγώνα δυνατά, πιέζοντας από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό μετά από δυνατό σου του Παπουτζίδη που νίκησε τον Τόλιο.
Στη συνέχεια προσπάθησαν οι παίκτες της Αναγέννησης να κυκλοφορήσουν καλύτερα τη μπάλα αλλά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν με αξιώσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 2ο ημίχρονο ο Νίκος Μαβίδης προχώρησε με αλλαγή του Χατζή με τον Ευθυμιάδη και έδωσε πίεση ψηλά στην άμυνα των φιλοξενούμενων και άρχισαν οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών να γίνονται πιο απειλητικοί και πάλι όμως χωρίς να μπορούν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ένα γκολ το οποίο παραλίγο θα το έβαζε ο Εδεσσαϊκός μετά από ένα λάθος της αμυντικής γραμμής στην περιοχή του κέντρου ο Εδεσσαϊκός βγήκε στην αντεπίθεση αλλά το πλασέ που έγινε από τον Καρατζαόγλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
Από ένα λάθος της άμυνας προήλθε το πέναλτι στο 88ο λεπτό με το οποίο ο Καρατζαόγλου έγραψε το 0-2.
Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε από τον Ευθυμιάδη μετά από ωραία κάθετη μπαλιά η οποία τον έβγαλε σε τετ α τετ, από πλάγια θέση, με τον Βασιλειάδη και με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Για την Αναγέννηση Γιαννιτσών αγωνίστηκαν οι: Τόλιος, Κωστάκης (86′ Συμεωνίδης), Γκαρακλίδης, Τόσιος, Ξανθόπουλος (72′ Χατζηλιάδης), Μουρίκι, Κεφαλάς (51′ Καπρέτσος), Χατζής (46′ Ευθυμιάδης), Σούκιας, Ταουσιάνης και Στεφανίδης, ενώ στον πάγκο ήταν οι: Καραογλανίδης, Μπαμπαλής και Παπαδόπουλος.
Για τον Εδεσσαϊκό οι: Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Πούπης, Πασσαλής, Καρατζάογλου, Τούφας, Μεταξάς, Παπουτζίδης και Καραδήμος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου