Friday, 19 April, 2024

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Επιστροφή στις νίκες

Μετά από ένα μήνα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αγωνίστηκε εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Θερμαϊκού Θέρμης.
Σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Σούκιας, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 63ο λεπτό και στο 65ο έγραψε το 1-0 με ωραίο συρτό πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από κλέψιμο και κάθετη μπαλιά του αρχηγού της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι Γιάννη Μουρίκι.
Καθοριστικό ρόλο στο ματς έπαιξε η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μπικιάρης Ρ. στο 41ο λεπτό για χτύπημα εκτός φάσης στον Κεφαλά, με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει κίτρινη κάρτα αλλά μετά από συνομιλία με τους επόπτες ακύρωσε την κίτρινη και έδειξε την κόκκινη κάρτα.
Συνθέσεις ομάδων
Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τόλιος, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Ξανθόπουλος, Μουρίκι, Κεφαλάς (72′ Χατζηλιάδης), Βουτσιάς, Ευθυμιάδης (92′ Σαλονικίδης), Κωστάκης, Χατζής (63′ Σούκιας), Στεφανίδης.
Στον πάγκο έμειναν οι: Καραογλανίδης, Μπαμπαλής και Κώστας.
Θερμαϊκός Θέρμης: Μαυροματίδης, Αγγελίδης, Αχαλινόπουλος (82′ Παχούμης), Τρόκας, Ράτζα, Μπαλίκτσης, Πασιάρδης (46′ Παπακωνσταντίνου), Χαραλαμπίδης (50′ Μπικιάρης Ν.), Μπικιάρης Ρ., Κράββαρης (71′ Μαλιώτας) και Μαυρομάτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου