Friday, 26 April, 2024

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 4-0

Ένα ημίχρονο και μάλιστα από νωρίς, ήταν αρκετό για να καθαρίσει ένα ακόμα παιχνίδι (και μάλιστα πρωινό) ο Απόλλωνας με απόλυτο σκόρερ ποιον άλλον από τον Αντώνη Γιόνδη!

Δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην νεανική ομάδα του Μεσιανού, που σημειωτέον την ακολούθησαν αρκετοί φίλοι του, ο Απόλλωνας ήταν πραγματικά καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

5ο από αριστερά με μία πολύ όμορφη ατομική ενέργεια περνώντας δύο αντιπάλους του Γαβριηλίδης θα βγάλει πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής όπου ο Γιόνδης δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ σε 1-0.

28ο ο Γιόνδης θα πάρει πάσα στην «πλάτη» της άμυνας του Μεσιανού και πλαγιάζοντας προς τα αριστερά με περίτεχνο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην ρίζα του αντίθετου κάθετου δοκαριού για να καταλήξει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0.

31ο Στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του Κεραυνού ο Πανταζίδης Αν., θα σημαδέψει το δεξί Γ του Καρακούτση αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ με ωραία εκτίναξη θα διώξει σε κόρνερ.

36ο ο Γιόνδης για μία ακόμη φορά θα βρεθεί μόνος του στην αντεπίθεση με ωραίο πλασέ κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα θα σημειώσει το 3-0.

37ο ωραία πάσα του Παπαδόπουλου από δεξιά για τον Γιόνδη απλά θα σημειώσει το 4-0.

67ο ωραίο σουτ του Ταουσάνη στην γωνία του Παπαδόπουλου με εξίσου ωραία και σωτήρια απόκρουση θα διώξει σε κόρνερ ο τελευταίος.

Η διαιτησία του κ Σιδηρόπουλου με επόπτες τους κ.κ. Τρυψιάνη, Τσαλκάνη τυπικής διαδικασίας η παρουσία τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Καρακούτσης, Παπαδόπουλος Γ.( 49ο λ.τ. Skordileva), Τσιρακίδης, Τσαούσης, Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Κουκούδας, Γιόνδης (61ο Γκώγκος), Μιχαηλίδης Π., Χ΄΄βασιλειάδης (76ο Νήρας), Βοτάρης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ (ΖΙΜΠΙΔΗΣ Α.): Παπαδόπουλος, Πανταζίδης Ι., Μακρίδης (Παντουβάκης), Καρράς, Σταυρίδης (28ο Παυλίδης), Παπαδόπουλος Ι.(Δεβετζής), Πανταζίδης Γ., Πανταζίδης Ελ., Πανταζίδης Αν., Κοσκινόπουλος (69ο Παυλίδης), Τσολακίδης.

πηγή: Ματιές στα γήπεδα της Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου