Tuesday, 23 April, 2024

Ευχαριστήριο του προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ για τον Τελικό Κυπέλλου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε, για μια ακόμη χρονιά, η διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, με πλήθος φιλάθλων που παρακολούθησε τον αγώνα

μεταξύ των οποίων, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του, πρωταθλητές Ευρώπης 2004 κ.κ. Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος, καθώς επίσης και οι Δήμαρχοι Πέλλας, Γ. Στάμκος και Έδεσσας Δ. Γιάννου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας και Α΄Αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Αστέριου Αντωνίου.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους προσκεκλημένους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για την ευπρέπεια και δυναμική τους, τις διαγωνιζόμενες ομάδες, τις διοικήσεις και τους προπονητές τους για την αθλητική τους συμπεριφορά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού, τους δημοσιογράφους και φωτογράφους για την άψογη συνεργασία και τέλος τους διαιτητές του αγώνα για τη σοβαρότητα και τη συνέπεια τους.
Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη χρονιά με τη βοήθεια όλων, θα επιτύχουμε μία ακόμη καλύτερη και λαμπρότερη διοργάνωση τελικού Κυπέλλου.
Ευχές για Καλή Ανάσταση, με υγεία.
Πηγή:logospellas.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου